Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Inchirieri autoutilitare de la PHP rent a car

2019-11-15 11:59:06 Autor: Php Rent a Car
Inchirieri autoutilitare de la PHP rent a car

     Dacă doriți să vă mutați intr-o altă locuință sau să transportați anumite mărfuri pe distanțe mici sau mari în România sau în alte țări atunci vă sfătuim să vă gândiți la serviciile de închirieri auto. Pentru a avea o experiență plăcută va recomandăm serviciile de la PHP rent a car cu birouri  în Cluj Napoca și la aeroportul internațional Avram Iancu.

     PHP rent a car dispune de urmatoarele autoutilitare:

 • Ford Transit Courier este o dubă compactă manevrabilă,  ușor de condus și de parcat datorită senzorilor de proximitate. Mașina oferă un volum maxim de încarcare de 2.3 metri cubi cu o greutate maximă de 660 de kilograme.
 • Fiat Doblo Maxi oferă un volum maxim de încarcare de 5 metri cubi cu o greutate maximă de 1000 de kilograme (una tonă). Accesul la spațiul de marfă se face prin ușa laterală glinsantă din partea dreaptă și prin cel două uși din spate.
 • Fiat Ducato este o dubă de dimensiuni mari cu volum de încărcare de pâna la 15 metri cubi și greutate maximă de 2000 de kilograme, ușă glisantă pe partea dreaptă.
 • Opel Movano este o dubă de dimensiuni mari cu volum de încărcare cuprins intre 8 și 17 metri cubi și greutăți de încarcare cuprinse între 1500 și  2000 de kilograme, ușă glisantă pe partea dreaptă.

     Motive pentru care să închiriați o autoutiltară:

 • Faceți mutarea la o altă locație dintr-un singur drum - cu o dubă de dimensiuni mari veți avea nevoie de puține drumuri sau poate doar un singur drum  pentru a face transporturile lucrurilor la noua locuință. Este mult mai convenabil să încărcați și să descărcați o dubă de dimensiuni mari o singură dată în loc să faceți multiple drumuri pe perioade de timp îndelungate folosind mașina personală.
 • Volum cargo mare pentru cutii mari și mobilă – chiar dacă dețineți o mașină mare sau un SUV, o să fie mai mult loc într-o dubă mare gen Fiat Ducato pentru obiectele mari precum mobilă, saltele, canapele, fotolii și mese. Cu toate că o dubă mare consumă mai mult decât o mașină personală, acest lucru se compensează prin faptul că veți finaliza mutarea cu un număr mai mic de kilometri și în timp mai scurt.
 • Mai puțini bani cheltuiți pe combustibil – dacă efectuați mutarea cu o mașină mică atunci veți avea nevoie de multiple deplasări către noua locație. Cu toate că o autoutilitară mare consumă mai mult combustibil decât o mașină, per total veți ieși în câștig pentru că numărul deplasărilor va fi mult mai mic.
 • Evitați apariția daunelor la mașina personală – mașinile mici nu sunt construite pentru a purta greutăți foarte mari iar dacă faceți acest lucru riscați să produceți daune la suspensii, arcuri, telescoape, roți. În schimb când închiriați o autoutilitară nu trebuie să vă mai faceți griji pentru că acestea sunt construite să poarte greutăți mari.

     Șofatul unei autoutilitare de dimensiuni mari poate părea dificil pentru persoanele care nu au mai condus autovehicule mari anterior. Șoferilor care nu au mai condus autovehicule mari, PHP rent a car le oferă următoarele sugestii:

 • Înainte să porniți la drum familiarizațivă câteva minute cu interiorul vehiculului, găsiți comutatoarele pentru lumini și pentru ștergătoarele de parbriz, asigurațivă ca aceastea funcționează corect.
 • Rețineți ca aceste dube nu au scaune pentru pasagerii din spate, au doar două scaune în față în dreapta șoferului.
 • Când conduceți o dubă de dimensiuni mari asigurațivă că luați virajele mai larg, mai pe exterior decât cu o mașină obișnuită altfel riscați să treceți cu roata din spate peste borduri, trotuare înafara șoselei.
 • Având în vedere dimensiunile mari ale dubei, evitați să intrați pe străduțe mici unde există posibilitatea să rămâneți blocat.
 • Păstrați o distanță mare față de celelalte vehicule. Distanța de frânare cu o dubă încarcată cu multă marfă crește considerabil, nu este nici un motiv pentru care să stați foarte aproape de vehiculul din față.

     Dacă aveți nevoie de asistență PHP Rent a Car este doar la un telefon distanță, iar dacă doriți să închiriați o autoutilitară vă așteptăm la aeroportul internațional Avram Iancu sau la unul din birourile noastre din Cluj Napoca.

 

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752012012

office@phprentacar.ro