Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Acesta este SUV-ul electric Human Horizons HiPhi X

2024-01-06 12:04:05 Autor: Php Rent a Car
Acesta este SUV-ul electric Human Horizons HiPhi X


Cu o prezență remarcabilă pe scena industriei auto, biroul PHP de închirieri auto aeroport Cluj Napoca vă prezintă modelul HiPhi X al producătorului de mașini Human Horizons originar din China care a captat atenția prin inovație și angajamentul său față de tehnologiile de ultimă generație. Fondată cu scopul de a transforma modul în care oamenii interacționează cu vehiculele și de a redefini experiența de conducere, Human Horizons a adoptat o abordare holistă în dezvoltarea automobilelor electrice. Cu un focus asupra sustenabilității și tehnologiilor avansate, Human Horizons s-a impus ca un actor semnificativ în industria auto globală. Printre realizările notabile se numără lansarea modelului HiPhi X, un automobil electric ce simbolizează perfect echilibrul dintre designul futurist, performanțele remarcabile și tehnologiile de ultimă oră. În următoarele rânduri, vom explora caracteristicile distincte ale modelului HiPhi X și modul în care acesta reflectă viziunea inovatoare a producătorului chinez Human Horizons în domeniul auto.

Human Horizons HiPhi X reprezintă o incursiune îndrăzneață a producătorului chinez în piața vehiculelor electrice de lux, prezentându-se ca o alternativă distinctivă în segmentul SUV-urilor electrice. Poziționat ca un concurent pentru modele precum Tesla Model X, BMW iX, Mercedes EQS și Audi Q8 e-tron, HiPhi X impresionează prin design-ul său impunător și tehnologiile inovatoare.


Design-ul exterior al Human Horizons HiPhi X se remarcă printr-un amestec captivant de trăsături futuriste și elemente impunătoare. Într-o piață dominată de SUV-uri electrice, HiPhi X iese în evidență datorită formelor sale distincte și aerodinamice. Partea frontală a mașinii este dominată de o grilă masivă, iluminată subtil, care adaugă un aspect grandios și futurist. Farurile subțiri, integrate armonios în design, contribuie la conturarea profilului aerodinamic al SUV-ului, conferindu-i o identitate distinctivă. Linii fluide și curbe bine proporționate completează aspectul elegant al părții frontale. Partea laterală a mașinii continuă să impresioneze cu dimensiunile sale generoase și cu linii sculptate care contribuie la aspectul robust și sofisticat al HiPhi X. Un aspect distinctiv pe care compania PHP de închirieri auto Cluj aeroport vă recomandă să-l testați este oferit de design-ul ușilor culisante, acționate electronic care adaugă un element de tehnologie avansată și facilitează accesul la interior într-un mod elegant.

Partea din spate a SUV-ului evidențiază o bară luminoasă pe întreaga lățime a mașinii, conferindu-i un aspect modern și atrăgător. Stopurile spate subțiri completează aspectul și adaugă un element de coerență estetică. Elementele exterioare impunătoare ale HiPhi X sunt accentuate de finisajele de calitate și de detaliile atent lucrate, reflectând atenția producătorului chinez față de design și estetică. Cu o prezență care nu trece neobservată, Human Horizons HiPhi X reușește să integreze aspectul futurist în peisajul SUV-urilor electrice, prezentând un design exterior care îmbină eleganța, inovația și aerul impunător.


Interiorul Human Horizons HiPhi X oferă o experiență de lux și tehnologie avansată, completând astfel caracteristicile distinse ale acestui SUV electric. Cu atenție la detalii și materiale de înaltă calitate, HiPhi X creează un mediu rafinat și confortabil pentru pasageri.

Centrul atenției în habitaclul mașinii este un ecran de infotainment imens, care servește ca un punct central pentru controlul majorității funcțiilor. Acesta nu numai că oferă acces la sistemele de divertisment și navigație, dar permite și comanda electronică a ușilor, aducând o notă de tehnologie avansată. Scaunele din HiPhi X sunt proiectate pentru a oferi confort maxim, indiferent de poziția de ședere. Atât scaunele din față, cât și cele din spate sunt finisate cu materiale premium, iar opțiunile de reglare asigură o experiență personalizată pentru pasageri.

HiPhi X integrează un sistem avansat de asistență la conducere, contribuind la o experiență de conducere mai sigură. De la asistența la păstrarea benzii la frânarea de urgență, mașina dispune de tehnologii care îmbunătățesc siguranța și confortul pe șosea. Interiorul impresionează și prin elemente de design inovatoare. Un ecran suplimentar situat în fața pasagerului oferă informații relevante, fiind acoperit cu un strat special pentru a evita distragerile șoferului. Detaliile, precum plafonul panoramic și iluminarea ambientală personalizabilă, adaugă o notă de rafinament.

HiPhi X este disponibil în două configurații de locuri, cu patru sau șase locuri, oferind flexibilitate pasagerilor în funcție de nevoi. Cele șase locuri includ două scaune confortabile în partea din spate, prevăzute cu funcție de înclinare pentru relaxare. Interiorul nu doar impresionează prin confort, ci și prin inteligentul spațiu de depozitare. O consolă centrală generoasă și un cotier lat între scaunele din spate oferă spațiu pentru depozitare, iar dotările precum mesele pliante și frigiderul retractabil adaugă funcționalitate și lux. Așadar, interiorul Human Horizons HiPhi X reflectă angajamentul față de lux și tehnologie avansată, oferind pasagerilor o experiență premium și conectată în cadrul acestui SUV electric inovator.

Human Horizons HiPhi X oferă un spațiu de portbagaj generos, cu o capacitate de 587 de litri. Acesta poate fi considerat suficient pentru a satisface nevoile de transport zilnice și pentru călătoriile mai lungi. Cu toate acestea, este important de menționat că există o particularitate notabilă în designul portbagajului. Un element distinctiv este prezența unui frigider retractabil, care poate fi glisat afară din partea din spate a mașinii. Totuși, este important de menționat că această dotare poate să afecteze spațiul util al portbagajului, creând un volum în mijlocul zonei de depozitare pe care nu-l puteți utiliza în mod obișnuit. Astfel, deși capacitatea totală a portbagajului este suficient de mare, agenția PHP Rent a Car Airport Cluj Napoca vă recomandă să luați în considerare modul în care această configurație specifică, cu frigider retractabil, poate influența spațiul disponibil pentru bagaje și echipamente atunci când planificați călătoriile cu HiPhi X.


Human Horizons HiPhi X se distinge prin performanțe remarcabile și o tehnologie avansată sub capotă, contribuind astfel la alegerea acestuia ca o opțiune de lux în segmentul vehiculelor electrice. Iată câteva aspecte cheie legate de motorizări și performanțe.

HiPhi X este propulsat exclusiv de un sistem cu două motoare electrice, eliminând emisiile de gaze cu efect de seră și contribuind la promovarea mobilității sustenabile. Acest sistem electric se aliniază tendințelor actuale din industria auto și evidențiază angajamentul producătorului pentru tehnologii curate. Cu o putere totală de 598 de cai putere provenind de la cele două motoare, HiPhi X beneficiază de tracțiune integrală. Această configurație asigură nu doar performanțe excelente, ci și o manevrabilitate sporită, contribuind la o experiență de conducere dinamică și captivantă.

Mașina dispune de un mod sport, care poate fi activat pentru a beneficia de o reacție mai rapidă a accelerației și pentru a obține întreaga putere a sistemului de propulsie. În acest mod, HiPhi X poate oferi o experiență de conducere dinamică și energică, fiind capabil să accelereze în doar 3.8 secunde până la 100 km/h și să ofere o senzație captivantă șoferului și pasagerilor. Un aspect semnificativ al performanțelor HiPhi X îl reprezintă autonomia sa notabilă. Cu o baterie de 97 kWh, mașina promite o autonomie de până la 650 de km între încărcări, conform cifrelor oficiale, dar biroul PHP Rent a Car Cluj Napoca Airport Avram Iancu estimează o valoare reală apropiată de cifra de 500 de kilometri. Această autonomie generoasă face din HiPhi X o opțiune viabilă pentru călătorii pe distanțe lungi, fără a compromite performanțele.

HiPhi X oferă o experiență plăcută de conducere, fiind capabil să se descurce bine atât în mediul urban, cât și pe autostradă. Suspensia moale și scaunele confortabile contribuie la o călătorie lină și relaxantă. De asemenea, se remarcă surprinzător prin manevrabilitatea sa pe șosele întortocheate, oferind un control solid și o aderență bună. Human Horizons HiPhi X îmbină eficient puterea, autonomia extinsă și tehnologiile avansate pentru a oferi o experiență de conducere premium și performanțe de top în lumea vehiculelor electrice de lux.

Human Horizons HiPhi X este disponibil în România în acest moment la un preț care pornește de la 100 de mii de euro.


În încheiere, compania PHP Rent a Car Cluj este de părere că Human Horizons HiPhi X se distinge în lumea vehiculelor electrice prin abordarea sa inovatoare, designul captivant și performanțele remarcabile. Ca producător chinez orientat spre tehnologie, Human Horizons a creat un SUV de lux cu caracteristici ce pun accent pe sustenabilitate, conectivitate și confortul pasagerilor.

Design-ul exterior impresionant, interiorul rafinat și tehnologia avansată, precum și performanțele dinamice și autonomia extinsă, plasează HiPhi X într-o poziție de atracție în segmentul vehiculelor electrice de lux. Cu toate că prezența sa pe piața internațională este relativ recentă, HiPhi X demonstrează ambiția și angajamentul producătorului chinez pentru a contribui la evoluția mobilității sustenabile și la inovația în domeniul auto.

Pe măsură ce piața vehiculelor electrice continuă să se dezvolte, modele precum Human Horizons HiPhi X aduc o perspectivă futuristă și o alternativă interesantă pentru cei în căutare de opțiuni premium și tehnologii avansate în lumea automobilistică.

 


Vă invităm să închiriați o mașină din flota biroului de închirieri auto PHP Rent a Car din incinta aeroportului Avram Iancu din Cluj Napoca.

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752.012.012
office@phprentacar.ro