Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

SUV-urile Porsche Cayenne din a doua generatie sunt disponibile la PHP Rent a Car

2020-01-02 15:40:52 Autor: Php Rent a Car
SUV-urile Porsche Cayenne din a doua generatie sunt disponibile la PHP Rent a Car


     Porsche nu se odihnește niciodată. Când modelele curente ar părea că nu mai pot fi îmbunătățite, Porsche lansează un nou model care este mai bun, mai rafinat și mai dotat. Cele două modele de SUV-uri Porsche disponibile spre închiriere la PHP Rent a Car sunt Cayenne E2 și Cayenne E2 facelift dotate cu cutii de viteze automate și motorizare diesel pentru consum redus de combustibil.

     Modelul din a doua generație facelift lansat în anul 2015 trece printr-o schimbare estetică și îmbunătățiri mecanice care sunt minore din moment ce modelul anterior a fost foarte reușit dar subiectiv arată și se conduce mai bine. Noul Porsche Cayenne E2 Facelift, oferit spre închiriere de PHP Rent a Car, primește o față simplificată cu o nouă bară de protecție, capotă, aripi și faruri. Principala linie de design se conturează acum spre exterior, nu spre mijloc la modelul anterior,  conferind mașinii un aspect mai lat și mai sportiv. Toate modele au acum faruri bi-xenon dar modelul Cayenne Turbo de la PHP este dotat standard cu faruri LED care includ „Sistemul Porsche de iluminare Dinamică” și lumini de zi LED în patru puncte. La partea din spate a mașinii, design-ul facelift aduce noi stopuri dotate cu lumini LED la care luminile de frânare au un tipar specific lansat pe alte modele recente ale constructorului. Noul haion cu eleron integrează mai bine numărul de înmatriculare și butonul de deschidere în timp ce reflectoarele orizontale mai lungi de pe bara de protecție conferă mașinii un aspect mai lat și mai apropiat de sol. Gurile de evacuare pentru eșapament ale noului Cayenne au fost de asemenea redesenate.

     La interior, cea mai mare schimbare este dată de noul volan multifunțional cu clapete pentru schimbarea secvențială a vitezelor care a fost introdus prima dată pe modelul Macan. Scaunele din spate ale noului Porsche Cayenne, disponibil la PHP Rent a Car, au fost redesenate și acum sunt dotate cu funcția de răcire prin ventilație ca și scaunele din față. Printre noile dotări se numară și haionul electric, senzorii de monitorizare a presiunii din anvelope, uși cu închidere electrică și un buton în portbagaj care lasă mașina mai jos cu 52 de milimetri atunci când haionul este deschis pentru modelele Cayenne dotate cu suspensii pneumatice.

     Manevrabilitatea și ținuta de drum al noului Porsche Cayenne este dată de calibrarea sistemului de control electronic PASM (Porsche Active Suspension Management) care face mii de calcule pe secundă pe baza informațiilor primite de la senzorii de pe mașină și astfel schimbă parametrii mașinii în timp real. Sistemul PASM este standard pe modele Cayenne Turbo din flota PHP Rent a Car cu suspensii pe aer și opțional pe celelalte modele. Modelele de bază sunt dotate cu jante din aliaj  pe 18 inch în timp ce modelele Turbo sunt echipare cu jante de 19 inch iar opțional toate modelele Cayenne pot fi dotate cu jante din aliaj pe 20 inch și 21 de inch. Datorită noului sistem PASM și a suspensiilor pe aer îmbunătățite, mașina este foarte comfortabilă chiar și cu cele mai mari jante de 21 de inch și cu profil mic al anvelopelor, în timp ce pe modul „Sport” mașina rămâne impresionant de suplă. Chiar și pe modul „Comfort” controlul mașinii în curbe este excelent astfel că majoritatea șoferilor ar putea fi mulțumiți să folosească doar această setare. La selectarea modului „Sport” totul devine mai ferm dar și așa Noul Cayenne este suplu și comfortabil.

     Noul Porsche Cayenne E2 facelift poate fi echipat atât cu motorizări pe benzină cât și diesel. Fanii diesel pot alege dintre motoarele V6 de 3 litri cu 262 de cai putere, motor care se află pe modelul Cayenne oferit spre închiriere de PHP Rent a Car, și V8 de 3 litri cu 385 de cai putere. Motorizările pe benzină sunt următoarele: V6 de 3.6 litri bi turbo și V8 de 4.8 litri twin turbo. Motorul V6 de 420 de cai putere la un cuplu de 550 nm este montat pe Cayenne S și înlocuiește vechiul motor V8 de 4.8 litri cu aspirație naturală. Modelul Cayenne Turbo este echipat cu motorul V8 de 4.8 litri care dezvoltă 520 de cai putere la 6000 de rotații pe minut cu un cuplu de 750 nm disponibil la 2250 – 4000 de rotații pe minut. Cu acest motor Cayenne Turbo atinge 100 km/h în 4.4 secunde și o viteză maximă de 280 km/h. Soft-ul cutiei de viteze a fost îmbunătățit la toate modelele astfel vitezele sunt schimbate acum mai lin și mai rapid.

     Modelele de SUV-uri Cayenne sunt cele mai profitabile din istoria Porsche motiv pentru care constructorul alocă sume impresionante în cercetare și dezvoltare pentru ași păstra poziția de lider pe piață. Acum aveți posibilitatea să închiriați modelele Porsche Cayenne din a doua generație de la biroul PHP Rent a Car din incinta aeroportului Avram Iancu Cluj Napoca.


Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752012012
office@phprentacar.ro