Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Sfaturi utile pentru închirierea unei mașini

2018-01-24 23:06:14 Autor: Php Rent a Car

Ca și client al unei firme de rent a car trebuie să aveți în vedere o serie de lucruri care să vă facă perioada de închiriere cât mai plăcută și ferită de orice evenimente neplăcute. Alegerea mașinii potrivite nu numai că vă va scuti de neplăceri, dar totodată veți fi mai liniștit știind că nu veți avea o problemă de acest gen. 

Alegeți mașina în funcție de nevoile dumneavoastră:
 

- dacă o veți folosi în oraș ar fi indicat să alegeți o mașină cu un consum mic de combustibil și poate de o clasă mică pentru a vă putea descurca în jungla urbană.

- dacă doriți să o folosiți pentru vacanțe o soluție ar fi mașiniile combi cu porbagaj mare. Firma noastră oferă de asemenea extra portbagaj în cazul în care doriți. 

- dacă aveți famile cu copii mici și vă interesează siguranța o opțiune bună ar fi variantele de mașini S.U.V sau jeep.

- dacă sunteți grup organizat atunci puteți alege o mașină mare cu  8+1 locuri.

- în cazul în care doriți să transportați animale va trebui să vă interesați înainte care sunt condițiile de îndeplinit pentru a le duce cu d-voastră.

- dacă efectuați drumeții pe munte în perioadele de iarnă va trebui să echipați mașina corespunzător. Opțiunile de iarnă pot fi selectate în momentul închirierii mașinii (de  exemplu lanțurile iarna).

- aveți de efectuat un transport de mărfuri? Atunci vă recomandăm să închiriați una din mașinile aparținând grupei de autoutilitare

 

Toate mașinile noastre au atât asigurarea de accident inclusă cât și taxa de drum (rovinietă).