Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Închiriere Skoda Citigo Cluj Napoca

2019-10-18 11:08:59 Autor: Php Rent a Car
Închiriere Skoda Citigo Cluj Napoca

PHPrentacar Cluj Napoca vă oferă spre închiriere la sediu sau la aeroport Skoda Citigo, o mașină mică de oraș (city car) din grupa A de automobile. Popularitatea acestui segment de mașini a crescut vertiginos în ultimii ani iar acum vânzările vehiculelor din acestă categorie au atins cifra de 8% din cota de piață în Europa.

Acest segment de mașini este dotat cu motoare mici de putere redusă destinate uzului urban. Aceaste autovehicule au fost intenționat proiectate sa fie de dimensiuni mici astfel sunt ideale pentru traficul urban ceea ce face parcarea mult mai ușoară. De obicei sunt echipate cu doar patru locuri dar pasagerii din spate vor fi inghesuiți. În timp ce aceste mașini sunt capabile de rulare pe autostradă, ele nu vor oferi confort, iar datorită motoarelor mici cu care sunt dotate depașirile vor fi foarte greu de efectuat mai ales dacă în mașină sunt pasageri.

Skoda Citigo este cea mai manevrabilă mașină din clasa city car. Direcția este precisă, suspensia face o treabă bună în prevenirea legănării mașinii în curbe și de a absorbi denivelările si gropile din drumuri iar la viteze mai mari în afara localităților mașina ramâne confortabilă. Se recomandă a se evita dotarea cu suspensie sport si jante mai mari de 15 inch deoarece în acest condiții confortul scade simțitor iar denivelările și gropile din șosea se vor simți mai puternic.

Mașinile din grupa A nu sunt cunoscute să aibă un interior silențios dar Skoda Citigo este una dintre cele mai silențioase. Motorul său în trei cilindri pe benzină este foarte silențios la vitezele mici din orașe dar devine gălăgios atunci când este împins la turație si viteză mare in extraurban, vibrațiile motorului nu sunt transmise în pedale sau în volan. Cutia de viteze este ușoară și precisă răspunde rapid la pedala de ambreiaj la fel ca frâna astfel este ușor de condus la toate vitezele de deplasare.

Skoda Citigo go vă oferă o vizibilitate înainte și laterală excelentă, stîlpii subțiri ai parbrizului și geamurile laterale înalte nu vă obstrucționează vizibilitatea. Vizibilitatea din spate nu este chiar atât de bună, deși stâlpii din spate ai Citigo sunt mai înguști decât la cocurență, luneta spate nu este foarte mică.

Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați:

Mobil: 0752012012
Email:office@phprentacar.ro