Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

De ce să închiriați o mașină de pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca?

2019-03-27 16:39:20 Autor: Php Rent a Car
De ce să închiriați o mașină de pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca?

Aflați ce să vă așteptați atunci când închiriați o mașină de la aeroportul international Avram Iancu din Cluj Napoca. Aeroportul este cel mai popular loc pentru a închiria o mașină în Transilvania. Descoperiți cum să vă bucurați de o experiență fără stres atunci când inchiriati o masina de pe cel mai aglomerat aeroport din Transilvania.


De ce să închiriați o mașină de pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca?

Aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca are terminale cele mai aglomerate din Transilvania și este un hotspot pentru închirierea de mașini în Transilvania. Bineînțeles că este popular pentru oamenii care zboară spre Cluj Napoca, dar este și un favorit pentru persoanele care locuiesc sau se află în Cluj Napoca.

Oamenii care zboară in Transilvania își închiriază mașinile de la aeroport pentru că sunt la îndemână: ei aterizează, își iau mașina și își pot începe călătoria imediat. Php rent a car va asteapta  prin biroul nostru de inchirieri masini de la aeroport.

 

Iată primele trei motive pentru care inchirierea de mașini de la aeroportul international Avram Iancu este atât de populară, atât cu cei care vizitează Transilvania, cât și pentru cei care locuiesc in Cluj Napoca:

1) Multe companii de rent acar  sunt deschise non stop la aeroport.

2) Alegerea mașinilor și numărul de companii de rent a car este mult mai mare decât oriunde în și în Transilvania.

3) Prețurile sunt adesea mai mici, deoarece există mai multe opțiuni, ceea ce înseamnă că prețurile rămân competitive.

 


La ce să vă așteptați atunci când închiriați o mașină de pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj Napoca.
Ce să luati cu d-voastra
Înainte de a pleca de acasă, verificați ce trebuie să faceți. Compania de închiriere va avea propria sa listă specifică a ceea ce aveți nevoie în termenii și condițiile lor. Veți avea nevoie în mod cert de permisul de conducere, pașaportul sau cartea de identitate. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de alte documente, cum ar fi dovada adresei și permisul internațional de conducere. Pentru a afla mai multe, consultați Ce trebuie să faceți cu dvs. atunci când vă ridicați mașina de închiriat.

Noțiuni de bază la mașina dvs. de închiriat
Dacă vă rezervați mașina în avans online, puteți alege între companii care au birouri în aeroport, birouri sau companii care au biroul în afara clădirilor terminalelor. PHP Rent a car are birou in incinta aeroportului pentru a facilita si usura procesul de rent a car.

Una dintre cele mai frecvente frustrări pentru persoanele care închiriază pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj este că trebuie să fie transferate sau sa deplaseze la sediul companiilor care nu au birou in incinta aeroportului cu toate ca acestea specifica acest lucru in mod eronat. Experiența dvs. va fi diferită în funcție de faptul dacă compania de închiriere pe care ați ales-o are sau nu birou în terminalul în care aterizați.

Companiile de închiriere cu birouri in interiorul aeroportului tind să-și închirieze mașinile la prețuri mai mici decat cele care nu au. Alegerea unuia dintre aceste companii vă permite să economisiți bani si timp deoarece nu trebuie sa va deplasati in afara aeroportului pentru a inchiria o masina. D-voastra veti decide ce este potrivit pentru dvs.