Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Cybertruck este prima camioneta de la Tesla – aflati mai multe de la PHP Rent a Car

2020-01-08 09:25:52 Autor: Php Rent a Car
Cybertruck este prima camioneta de la Tesla – aflati mai multe de la PHP Rent a Car


     Tesla este o companie relativ tânără care construiește mașini electrice de succes precum Model S, Model X și Model 3. În viitor PHP Rent a Car și-a propus să ofere spre închiriere mașini electrice Tesla. La sfârșitul lunii Noiembrie Tesla a prezentat publicului prima sa camionetă „pickup truck” Cybertruck care va fi lansată în anul 2021. Camioneta celor de la Tesla, cu aspectul său futurist ca dintr-un film science fiction, diferă complet față de orice altă camionetă de pe piață în acest moment.

     Cybertruck este o camionetă de dimensiuni mari care oferă o cabină pentru șase pasageri și un spațiu pentru bagaje de trei metri cubi cu o lungime de doi metri. Lungimea totală a camionetei este de aproximativ șase metri, comparabilă cu dimensiunile vehiculelor din clasa sa. Spațiul pentru marfă al Cybertruck-ului nu a fost detaliat foarte mult în timpul prezentării dar au arătat că se poate încărca un ATV folosind rampa specifică. Deocamdată se cunosc puține lucruri despre funcțiile spațiului pentru marfă și elementele surprinzătoare pe care le-au gândit inginerii. Din punctul de vedere subiectiv al PHP Rent a Car, Cybertruck nu este o camionetă convențională în ceea ce privește aspectul vizual dar tocmai acest lucru a fost dorit de către Elon Musk.

     Din punctul de vedere al motorizării, Cybertruck va fi oferit cu unul, doi și chiar trei motoare iar clienții vor putea alege între tracțiune pe roțile din spate sau tracțiune integrală. PHP Rent a Car a aflat că Cybertruck este o camionetă extrem de performantă având în vedere greutatea imensă de cinci tone pe care o are. Așadar Tesla a construit o camionetă de cinci tone care cu un singur motor al modelului de bază este capabilă să atingă 100 de km/h în doar 6.5 secunde, să remorce 3.4 tone și să transporte 1.6 tone. Varianta modelului Cybertruck cu două motoare este capabil să atingă 100 de km/h în 4.5 secunde și va putea remorca 4.5 tone. Un lucru surprinzător pentru PHP Rent a Car sunt capabilitățile modelului de vârf cu trei motoare care oferă performanțele unei mașini sport care atinge 100 de km/h în doar 2.9 secunde și poate remorca 6.5 tone. Autonomia acestor camionete variază între 400 de km și 800 de km ceea ce este o reușită al constructorului Tesla având în vedere dimensiunile și greutatea mare al acestui vehicul. Toate modelele vor fi echipate cu suspensii pe aer adaptive pentru autonivelare și pentru reglarea înălțimii cu pâna la 40 de centimetri. Interiorul cabinei este încăpător și este dotat cu ecranul tactil central de referință pentru modelele Tesla, în acest caz ecranul are diagonala de 43 de centimetri.

     Cybertruck este capabilă de escapade offroad. Suspensiile pe aer care ridică camioneta cu pâna la 40 de centimetri față de sol împreună cu consolele față și spate reduse vor oferi cele mai bune unghiuri (35 grade față și 28 de grade spate) de abordare și depărtare din clasa sa. Având în vedere lungimea mare a camionetei și a ampatamentului, unghiul de recul nu va fi foarte bun.

     Elon Musk a declarat că Cybertruck este anti-glonț în special la muniția de 9 milimetri. Aceste gloanțe sunt obișnuite în Statele Unite și pot fi trase din pistoale sau mitraliere. Rezistența camionetei la gloanțe de calibru mic este dată de o caroserie construită dintr-un aliaj de oțel inoxidabil laminat la rece foarte rezistent cu o grosime de 3 milimetri care a fost dezvoltat inițial pentru programul de rachete SpaceX. Ferestrele camionetei sunt de asemenea blindate împotriva munițiilor de calibru mic. Din punctul de vedere al PHP Rent a Car, design-ul Cybertruck nu este pentru toată lumea. În timp ce design-ul este îndrăzneț și dramatic, această camionetă nu este nici pe gustul tuturor dar nici nu este o camionetă complet capabilă și funcțională. În trecut, Tesla și-a lansat  mașinile pentru publicul larg la scurt timp după prezentarea acestora. În ceea ce privește Cybertruck-ul, PHP Rent a Car este de părere că lucrurile vor fi puțin diferite în comparație cu lansările anterioare. Este posibil ca versiunea care va fi lansată în anul 2022 să aibă un design puțin mai prietenos și să ofere opțiuni pentru alegerea de culori pentru caroserie în locul oțelului inoxidabil care dă mașinii un aspect industrial.

     Prețul pentru modelul de bază este de 40.000 de euro în timp ce modelul de mijloc se va vinde cu 50.000 de euro. Varianta Cybertruck cu trei motoare va avea un preț de pornire de 70.000 de euro. Sistemul de șofat autonom va fi oferit ca extra opțiune și va costa 7000 de euro. În prezent, planul celor de la Tesla este să producă modelul cu un singur motor la sfârșitul anului 2021 iar modelele Cybertruck cu două și trei motoare să intre în producție la sfârșitul anului 2022. Precomenzile pentru camionetă sunt deja deschise și costă 100 de euro, suma fiind rambursabilă dacă comanda va fi anulată.

     PHP Rent a Car este de părere că Cybertruck nu va fi pe gustul majorității șoferilor pasionați de camionete dar s-ar putea să creeze o clasă complet nouă pentru fanii acestui segment, pentru brand și pentru vehiculele electrice. Închiriați-vă mașina dorită dintr-un parc auto divers de la biroul PHP Rent a Car din incinta aeroportului Avram Iancu Cluj Napoca.


Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752012012
office@phprentacar.ro