Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Acesta este noul Smart #1 Hashtag One

2023-08-17 05:34:32 Autor: Php Rent a Car
Acesta este noul Smart #1 Hashtag One


Într-o mișcare surprinzătoare și îndrăzneață, Smart, faimoasa marcă cunoscută pentru mini-automobilele sale, a lansat noul model #1, supranumit și Hashtag One. Chiar dacă denumirea poate părea ciudată la prima vedere, pronunțată ca "Hashtag One", biroul PHP de închirieri auto aeroport Cluj Napoca vă asigură că acest SUV electric promite să revoluționeze piața și să aducă un suflu proaspăt în lumea mobilității electrice. Totuși, nu vă faceți griji, nu suntem nevoiți să folosim numele complet, așa cum ar face cineva care tocmai a descoperit minunatul internet - ne vom referi la el simplu ca "One".

Cu o istorie bogată în producția de automobile mici, Smart a luat o decizie curajoasă de a se reînnoi și de a se adapta cerințelor pieței. Cunoscută mai ales pentru modelul ForTwo, o mașinuță urbană compactă, dar care nu a înregistrat vânzările scontate, Smart pășește acum în teritoriul SUV-urilor electrice. Această schimbare semnificativă a fost pusă în mișcare printr-o colaborare strategică între Mercedes-Benz și gigantul chinez Geely. Noul model Smart #1, cunoscut și sub numele de Hashtag One, se află în competiție directă cu alte SUV-uri electrice de pe piață, cum ar fi Mini Cooper SE Countryman All4, Volkswagen ID.4, Hyundai Kona Electric, Nissan Ariya, Ford Mustang Mach-E, Kia Niro EV, BMW iX3, Tesla Model Y, Audi Q4 e-tron și Volvo XC40 Recharge. Aceste vehicule sunt principalele concurente cu care Smart #1 se duelează în segmentul vehiculelor electrice și SUV-urilor electrice.


Design-ul exterior al noului model Smart #1 Hashtag One, este într-adevăr impresionant și captivant. Acest SUV electric a abandonat stilul tradițional al modelelor Smart mici și a adoptat o abordare aerodinamică și modernă, care îi conferă o prezență puternică pe șosea. Linii fluide și suprafețe sculptate definesc contururile caroseriei, contribuind la o estetică plăcută și dinamică. Farurile ascuțite și grila frontală simplă adaugă o notă distinctivă, în timp ce bara frontală integrată și oglinzile laterale bine integrate completează aspectul elegant și curat al mașinii. Silueta sa de SUV, cu o înălțime mai mare și un profil mai impunător, face ca Smart #1 să iasă în evidență în trafic. Linia acoperișului se îndreaptă ușor către spate, sugerând o eficiență crescută în privința aerodinamicii.

Design-ul spate este la fel de bine conturat, cu stopurile LED conectate printr-o bandă luminoasă care subliniază lățimea mașinii. Această soluție optică contribuie la crearea unei impresii de unitate și stabilitate. Opțiunea de a alege variantele de culori, pachetele de stil și opțiunile de design oferă o mare flexibilitate în personalizarea aspectului exterior al mașinii, permițând astfel fiecărui proprietar să-și exprime individualitatea. În ansamblu, design-ul exterior al noului Smart #1 transmite o imagine modernă, aerodinamică și sofisticată, reflectând tranziția Smart către segmentul SUV-urilor electrice și anticipând viitorul mobilității electrice într-un pachet vizual atractiv.


Interiorul noului model Smart #1 Hashtag One, reflectă o abordare modernă și funcțională a designului, punând accent pe confort, tehnologie și spațiu inteligent utilizat. Centrul atenției în cabină este ecranul central al sistemului de infotainment, cu o diagonală de 32 centimetri, care integrează majoritatea funcțiilor și comenzi. Acest ecran, alimentat de chipset-uri avansate, oferă o experiență interactivă și ușor de utilizat. De asemenea, acesta suportă actualizări "over-the-air", asigurând că mașina este întotdeauna la curent cu cele mai recente caracteristici și funcționalități.

Calitatea materialelor folosite în interior este remarcabilă, cu atenție specială acordată detaliilor și finisajelor. În varianta Brabus, tapițeria din Alcantara și elementele metalice adaugă o notă de lux și exclusivitate. Modelul dispune de un panou de instrumente digital de 23 centimetri în diagonală, care oferă informații esențiale pentru șofer într-un format clar și ușor de citit. Versiunea Premium beneficiază și de o proiecție head-up display de 25 centimetri, care afișează informații importante direct pe parbriz, contribuind la siguranța în timpul condusului.

Un aspect inedit în interiorul noului Smart #1, pe care compania PHP de închirieri auto Cluj aeroport vi-l recomnadă să-l încercați, este reprezentat de "vulpea AI" (artificial intelligence), un companion virtual care poate efectua anumite comenzi vocale și acțiuni precum setarea navigației. Acest element adaugă o notă de noutate și inovație în experiența la volan. Spațiul interior este bine gestionat, cu suficient loc pentru pasageri și un design ergonomic al scaunelor, care asigură confort pe distanțe lungi. În spate, bancheta se poate rabata, oferind opțiuni suplimentare pentru organizarea bagajelor. Așadar, interiorul noului Smart #1 oferă o combinație echilibrată între tehnologie de ultimă generație, confort și calitate, oferind o experiență modernă și plăcută pentru conducător și pasageri.


Noul model Smart #1Hashtag One vine echipat cu un sistem de propulsie electrică avansat, care oferă performanțe remarcabile și o autonomie competitivă. Toate variantele de model Smart #1 sunt echipate cu un motor electric puternic, care livrează o putere impresionantă către roțile din spate. Variantele Pro+ și Premium dispun de un motor cu 264 cai putere și un cuplu de 343 Nm, asigurând accelerații rapide și o experiență de conducere plăcută. În schimb, agenția PHP Rent a Car Airport Cluj Napoca  vă anunță că modelul Brabus își face simțită prezența cu două motoare electrice, ce livrează o putere impresionantă de 422 cai putere și o accelerație de la 0 la 100 km/h în doar 3.9 secunde, ceea ce îl transformă într-o prezență puternică și dinamică pe șosea.

Smart #1 este echipat cu o baterie cu capacitate generoasă de 62 kWh (kiloWatt-oră net), care oferă o autonomie competitivă pentru un SUV electric. Varianta Pro+ oferă o autonomie de 420 km, în timp ce modelul Premium atinge o autonomie de 440 km, asigurând astfel că puteți explora distanțe semnificative fără a vă face prea multe griji în privința încărcării. Pentru o încărcare rapidă și eficientă, Smart #1 acceptă încărcare la o putere de până la 150 kW, permițând astfel încărcarea de la 10% la 80% în mai puțin de 30 de minute. De asemenea, mașina acceptă încărcare la 22 kW cu curent alternativ (AC), ceea ce poate fi util în cazul încărcării la locul de muncă sau în alte locuri cu infrastructură adecvată. Această motorizare puternică și bateriile generoase asigură o experiență de conducere plăcută și eficientă din punct de vedere energetic, ceea ce face din noul Smart #1 o opțiune atractivă pentru cei care doresc să treacă la mobilitatea electrică fără a face compromisuri în privința performanțelor sau autonomiei.

Noul model Smart #1 Hashtag One oferă o experiență de condus plăcută și sigură pe șosea. Mașina se remarcă prin manevrabilitatea sa agilă, fiind receptivă la comenzile șoferului în viraje și manevre urbane. Stabilitatea este un punct forte, chiar și la viteze mai mari, oferind încredere șoferului în timpul condusului pe autostradă sau în condiții de viteză crescută. Suspensia bine calibrată contribuie la un confort de rulare notabil, absorbând denivelările și asigurând o călătorie lină pentru șofer și pasageri. Sistemul de direcție oferă un feedback adecvat, permițându-vă să ghidați mașina cu precizie și să vă simțiți în control pe drum. Opțiunea de regenerare a energiei la frânare contribuie la o experiență mai relaxată în trafic și ajută la menținerea nivelului bateriei, aducând beneficii în eficiența generală a mașinii. Versiunile mai puternice, cum ar fi modelul Brabus, oferă performanțe sportive și accelerări rapide, aducând o notă de dinamism în experiența de condus. Noul Smart #1 oferă un comportament pe șosea echilibrat, combinând manevrabilitatea urbană cu stabilitatea la viteze mai mari, asigurând o experiență plăcută și sigură în diverse situații de trafic și medii de condus.


Noul model Smart #1 Hashtag One vine cu o gamă de prețuri diferite, în funcție de variantele și dotările disponibile iar agenția PHP Rent a Car Cluj Napoca Airport Avram Iancu vă oferă mai jos lista cu prețurile pentru România:

  1. Varianta Pro+: Prețul de pornire este de aproximativ 48.000 EUR.
  2. Varianta Premium: Această variantă are un preț de pornire de aproximativ 50.600 EUR.
  3. Varianta Brabus: Modelul Brabus, cu toate dotările sale sportive, are un preț de pornire de aproximativ 55.800 EUR.

Aceste prețuri sunt estimate și pot varia în funcție de schimbările valutare și de condițiile locale de piață. În funcție de dotări și opțiuni, prețul final al mașinii poate crește astfel biroul PHP de închirieri mașini aeroport Cluj Napoca vă anunță că este important să verificați cu dealerul local sau producătorul pentru prețurile precise și disponibilitatea în regiunea dvs.


Încheind, noul model Smart #1 Hashtag One reprezintă o evoluție captivantă în lumea vehiculelor electrice, oferind o combinație armonioasă între tehnologie de vârf, performanță și design inovator. Cu o atenție deosebită acordată detaliilor interioare și exterioare, o motorizare puternică și opțiuni variate de dotări, #1 se distinge ca o alegere atractivă pentru cei care caută o experiență de conducere plăcută, sustenabilă și orientată spre viitor. De la autonomia generoasă până la caracteristicile avansate de infotainment și designul atrăgător, Smart #1 este pregătit să redefinească conceptul de mobilitate electrică și să îndeplinească așteptările celor mai exigenți conducători auto. Cu variantele sale Pro+, Premium și Brabus, acest SUV electric se adaptează nevoilor și preferințelor fiecărui șofer, oferind o gamă completă de opțiuni și experiențe de conducere.

Pe scurt, Smart #1 nu este doar o mașină electrică – este un simbol al inovației și sustenabilității în industria auto, deschizând calea către o mobilitate mai curată și mai prietenoasă cu mediul înconjurător. Oricare variantă a acestui model îmbină cu ingeniozitate stilul, performanța și tehnologia pentru a vă oferi o experiență de conducere plină de satisfacții și fără compromisuri.

 

Vă invităm să închiriați o mașină din flota biroului de închirieri auto PHP Rent a Car din incinta aeroportului Avram Iancu din Cluj Napoca.

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752.012.012
office@phprentacar.ro