Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Comunicate de presa

PHP Rent a car anunta introducerea in oferta de rent a car a primelor masini hybride

2020-03-13 11:09:08 Autor: Php Rent a Car
PHP Rent a car anunta introducerea in oferta de rent a car a primelor masini hybride

Cu mare placere Php rent a car anunta ca vine in intampinare noilor asteptari din partea clientilor care doresc masini economice  si nepoluante prin introducerea de masini hybride in parcul auto.

O mașină hibridă este una care folosește mai multe mijloace de propulsie - care înseamnă combinarea unui motor pe benzină sau diesel cu un motor electric.

Principalele avantaje ale unui hibrid sunt că ar trebui să consume mai puțin combustibil și să emită mai puțin CO2 decât un vehicul convențional comparabil cu benzină sau motorină. De asemenea, proprietarii de mașini hibride obțin beneficii suplimentare sub forma unei taxe rutiere mai scăzute în primul an și a impozitului pe companie, precum și posibil evitarea taxelor de congestionare.

Masinile hybride își folosesc doar motorul convențional pentru a produce energie electrică pentru un generator care reîncarcă bateriile. Motorul nu conduce niciodată mașina, produce numai energie pentru motorul electric. Astfel daca inchiriati o astfel de masina pentru deplasarea in interiorul orasului veti folosii doar motorul electric ceea ce va economisii utilizarea combustibililor clasici  si implicit a costului de deplasare, practic deplasarea va fi gratis.

In orasul Cluj Napoca sunt mai multe statii de incarcare gratuite unde puteti merge sa incarcati masina. De asemenea exista parcari speciale cu statii de incarcare la diferite malluri din oras. Asfel puteti sa mergeti la cumparaturi si in acest timp masina se va incarca.  

Masinile vor fi disponibile spre inchiriere pe pagina https://www.phprentacar.ro/masini-de-inchiriat Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.