Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Top 5 sfaturi pentru sofat in timpul noptii

2018-06-22 21:09:54 Autor: Php Rent a Car

Folositi farurile :) In primul rand nu uitati sa porniti farurile tot timpul indiferent ca e zi sau noapte. Astfel va veti face vizibili fata de ceilalti conducatori auto dar o sa va fie si mai usor cand soarele incepe sa apuna. Ziua de asemenea pot fi furtuni care intumeca cerul si reduc vizibilitatea. 

Patrati distanta
Pastrati distanta fata de masina din fata atat pe timpul noptii cat si cand vremea este rea. Este important sa pastram distanta nu numai din puctul de vedere al sigurantei (noaptea vizibilitatea scade) cat si pentru faptul ca fiind prea aproape de masina din fata exista riscul sa incomodam soferul acesteia deoarece luminiile farurilor noastre vor devenii prea puternice si vor ingreuna condusul acestuia. 

Pastrati-va atentia pe modulul de alert
Fi-ti atent la tot ce misca pe drum, folositi oglinziile. Putem intampina alte masini care nu au faruri sau farurile sunt stricate partial si astfel trebuie sa avem grija sa le observam din timp. De asemena trebuie sa fim atenti la posibile animale care sunt pe drumuri sau la copii care inca se joaca pe marginea drumului.
Trebuie sa fiti atenti tot timpul la ce se intampla in jurul d-voastra

Asigutati-va ca aveti faruri bune
Farurile trebuie sa fie curate, sa bata in directia corecta. Acestea trebuie de asemenea sa fie functionabile. Functionarea lor improprie va poate aduce amenzi de la politie dar si o vizibilitate redusa in mers.

Stati treaz
Cu toate ca unii soferi prefera sa conduca noaptea deoarece este mai putin aglomerat iar vara este mai racoare, este totusi mai periculos deoarece corpul majoritatii oamenilor este obisnuit sa doarma noaptea. 


Decizia de a conduce noaptea trebuie luata cu atentie.