Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Top 3 aplicatii utile pe care trebuie sa le aiba orice sofer

2018-04-02 16:43:19 Autor: Php Rent a Car

PHP rent a car va recomanda urmatoarele aplicatii pe care le puteti folosii cand conduceti cu mentiunea sa le folositi in coditii de siguranta conform instructiunilor fiecareia.

1.WAZE
Este o aplicație de navigație care te ajută să mergi dintr-un punct A în B în timp optim, evitând ambuteiaje, accidente, descoperind alte rute pe care nu le știi sau chiar evitând un echipaj de poliție. Sună destul de atractiv, nu? 
Comunitatea Waze a devenit destul de mare și populară, asta pentru că reușește să conecteze șoferii unii cu alții și îi ajută ca, împreună, să îmbunătățească calitatea șofatului. Membrii comunității vin mereu cu actualizări de date și informații din trafic, astfel încât să fii la curent cu tot ce se întâmplă pe drumul pe care-l ai de parcurs. În acest mod, câștigi și timp și nu trebuie să cheltui carburanți în plus.
Cum funcționează aplicația WAZE?
Evident, primul pas ar fi să-ți descarci această aplicație.După ce ai indicat adresa de destinație, tot ce trebuie să faci este să conduci cu aplicația deschisă pe telefonul tău. Iar dacă nu vrei să fii doar un membru pasiv în comunitate, te poți implica oferind și tu date despre ambuteiaje, poliție sau oricare alte impedimente întâlnite în trafic. Astfel, vei contribui și tu la binele comunității de șoferi.

 

2.SPOTIFY
Atunci când conducem, majoritatea din noi ascultăm muzică. Iar cea mai iubită aplicație de muzică este Spotify care numără peste 150 de milioane de membri. Această aplicație oferă posibilitatea de a asculta muzica care-ți place, îți poți crea propriul playlist din diferite genuri  muzicale pe care le poți distribui ulterior, și prietenilor. Există o versiune gratuită, iar dacă vrei ceva mai superior (Spotify Premium), îți poți lua abonament lunar care costă în jur de 5 euro. Această versiune funcționează și dacă nu ești conectat la internet. Nu există reclame, asculți când vrei și câtă muzică vrei. În mașină poți asculta muzica prin Spotify Connect. 

 

3.DRIVE SAFE
Aceasta este o aplicație care încurajează șoferii să nu utilizeze telefonul atunci când conduc. Cu toți știm că, utilizarea telefonului în timpul condusului distrage atenția, și prin urmare, crește riscul accidentelor rutiere. Dacă ți-ai propus de multe ori să conduci în siguranță, aplicația Drive Safe te ajută. Și o face într-un mod distractiv. Pe baza unui calcul în care se ia în considerare distanța, viteza, timpul - utilizatorul acestei aplicații oferă puncte celor care conduc respo