Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Noul Infiniti QX80 2025 redefineste ceea ce inseamna segmentul SUV-urilor de lux

2024-04-09 13:15:07 Autor: Php Rent a Car
Noul Infiniti QX80 2025 redefineste ceea ce inseamna segmentul SUV-urilor de lux


Cu un design complet reimaginat pentru anul 2025, noul SUV Infiniti QX80 promite să redefinească standardul luxului și performanței în segmentul său iar biroul PHP închirieri auto Cluj vă prezintă în rândurile de mai jos cele mai importante detalii despre această mașină. Într-o piață competitivă, unde modelele precum Lincoln Navigator, Cadillac Escalade, Jeep Grand Wagoneer, Mercedes Benz GLS și BMW X7 își dispută atenția clienților, Infiniti vine cu o propunere ce nu poate fi ignorată. Exteriorul acestui mastodont al luxului impresionează cu jante de 22 de inch, praguri laterale fixe și o caroserie complet nouă, însoțită de iluminare integral LED. În interior, pasagerii sunt întâmpinați  de o tapițerie din piele premium și de o tehnologie de infotainment nouă, ce promite să ofere o experiență de lux și confort fără precedent.

Dacă Infiniti își va îndeplini obiectivele, noul QX80 2025 va deveni SUV-ul emblematic ce va conduce marca de lux a Nissan către o renaștere mult așteptată. În momentul debutului său, actuala generație a modelului va avea 15 ani pe piață, o vârstă ce impunea o schimbare radicală și necesară. În ciuda criticilor aduse stilului avangardist al predecesorului său, modelul QX80 2025 aduce o versiune mult mai sobră și mai rafinată, cu linii mai puțin curbate și mai mult conturate, într-un mod care amintește de conceptul QX Monograph.

Mai mult decât o simplă schimbare de generație, noul Infiniti QX80 din 2025 reprezintă renașterea unui producător auto care părea că a fost lăsat în urmă.
Cu un plan de viitor ce include modele atât pe benzină, cât și electrice, Infiniti QX80 2025 marchează începutul unei noi ere pentru producătorul japonez, oferind o viziune clară asupra evoluției sale în industria auto.


În inima industriei auto, Infiniti QX80 din 2025 strălucește ca o stea a design-ului exterior, aducând o nouă dimensiune estetică în peisajul SUV-urilor de lux. Cu o atenție meticuloasă la detalii și o îndrăzneală inspirată, acest SUV reprezintă nu doar o mașină, ci o operă de artă în mișcare. Fiecare linie, fiecare contur este sculptat cu grijă pentru a transmite o senzație de putere și eleganță. Profilul său impunător, cu o capotă lungă și îndrăzneață, alături de linii precise la nivelul umerilor, atrage privirile și sugerează o mișcare fluentă, deși dimensiunile vehiculului par să contrazică această impresie.

În față, QX80 emană un aer de superioritate, îmbrăcând cea mai recentă reinterpretare a grilei dublu arc, emblema mărcii Infiniti fiind în centrul atenției. Inspirată de frumusețea organică a unei păduri de bambus, forma grilei evocă o experiență de șofat puternică și de neuitat. Designerii au aranjat cu precizie elementele de iluminare pentru a contura un aspect puternic și expresiv. Luminile de zi cu LED-uri înguste, plasate strategic în partea superioară a grilei, completează aspectul sofisticat, iar emblema Infiniti, iluminată și tridimensională, adaugă o notă de eleganță și prestanță.

Pe profil, designul minimalist și fluent este evident în fiecare detaliu. Mânerele ușilor retractabile se integrează perfect în caroserie, contribuind la un aspect curat și aerodinamic. Două linii de caracter armonioase adaugă profunzime și personalitate, subliniind grandoarea și eleganța mașinii. În partea din spate, un element de iluminare cu LED-uri pe întreaga lățime atrage privirile și completează aspectul sofisticat al designului. Cu un finisaj fumuriu și o nuanță vibrantă de roșu, acestea adaugă o notă de eleganță și rafinament, reflectând lumina într-un mod captivant, asemănător reflexiilor de pe suprafața apei.

Noul QX80 oferă o paletă diversificată de culori pentru caroserie, cu o nouă nuanță numită Metal Dinamic, care surprinde privitorul cu o textură și o strălucire remarcabile. Fiecare nuanță este aleasă și aplicată cu atenție pentru a sublinia frumusețea și eleganța liniei sale exterioare. Într-un omagiu adus principiului japonez al ospitalității atent gândite, noul Infiniti QX80 încântă privitorii cu o secvență de bun venit dramatică, iluminând calea cu o serie de proiecții luminoase spectaculoase. Această atenție la detalii și inovație reprezintă încă un aspect care subliniază poziția sa de lider în lumea SUV-urilor de lux.

Apreciem efortul depus în implementarea unor caracteristici inovatoare, precum secvența de bun venit dramatică, care adaugă un element de spectaculozitate și sofisticare întregii experiențe de conducere și proprietate a acestui SUV de lux. În plus, agenția PHP închirieri auto Cluj Napoca aeroport consideră că designul exterior al noului Infiniti QX80 este o adevărată reușită și demonstrează angajamentul mărcii pentru excelență și inovație în domeniul designului auto. Este cu siguranță unul dintre cele mai impresionante SUV-uri de lux de pe piață și suntem convinși că va atrage atenția și admirația pasionaților de mașini din întreaga lume.


Interiorul revoluționar al noului Infiniti QX80 din 2025 reprezintă o combinație perfectă între lux, tehnologie și funcționalitate, aducând o nouă dimensiune în lumea SUV-urilor de lux. Inspirat de cultura japoneză și de principiul miyabi, acest interior este o manifestare a rafinamentului și eleganței, oferind o experiență remarcabilă atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Cu o atenție meticuloasă la detalii și la utilizarea materialelor de cea mai înaltă calitate, interiorul QX80 creează un ambient cald și primitor. Materialele moi la atingere, precum pielea premium, lemnul nobil și metalul fin, sunt armonios integrate într-un design sofisticat, iar confortul este amplificat de tapițeria moale și plăcută la atingere.

Centrul de comandă al vehiculului este dominat de două ecrane tactile cu diametrul  de 36 cm, care oferă o experiență interactivă avansată. Panoul de instrumente configurabil oferă trei vizualizări diferite, iar ecranul tactil central Infiniti InTouch permite accesul rapid la diverse funcții și aplicații. De asemenea, este disponibilă și o afișare heads-up display (HUD) color, care afișează informații esențiale în câmpul vizual al șoferului, contribuind la o experiență de conducere mai sigură și mai conectată.

Controlul climatizării în noul Infiniti QX80 din 2025 aduce o serie de inovații și caracteristici avansate pentru a asigura confortul optim al pasagerilor în orice condiții atmosferice. Cu o atenție deosebită la detalii și la nevoile ocupanților, sistemul de climatizare este proiectat pentru a oferi o experiență plăcută și personalizată în fiecare călătorie. Un aspect remarcabil al sistemului de climatizare este disponibilitatea unui ecran tactil cu diametrul de 23 cm, montat sub ecranul sistemului de infotainment, care oferă un control intuitiv și convenabil al tuturor funcțiilor de climatizare. Acest ecran permite reglarea precisă a temperaturii în fiecare zonă a vehiculului, astfel încât fiecare pasager să se simtă confortabil.

Pe lângă controlul temperaturii, sistemul de climatizare oferă și posibilitatea de a ajusta nivelul de încălzire sau răcire a scaunelor din primele două rânduri, contribuind la creșterea nivelului de confort pentru șofer și pasageri. De asemenea, sistemul este dotat cu multiple moduri de climatizare, precum modul de dezaburire rapidă sau modul de climatizare automată, pentru a se adapta eficient la schimbările de condiții meteo. În plus, sistemul de climatizare este conceput pentru a oferi o distribuție uniformă a aerului în întreaga cabină, asigurând un confort constant în toate condițiile de conducere. Ventilația eficientă și controlul precis al aerului contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și proaspete în interiorul vehiculului.

Tehnologia de vârf este integrată în mod inteligent în interiorul QX80, oferind o gamă largă de caracteristici și funcționalități. Sistemul de navigație Google Maps actualizat constant, asistentul vocal Google Assistant și posibilitatea de a descărca aplicații din Google Play aduc conectivitate și confort la un nivel superior. Un aspect remarcabil al interiorului este iluminarea ambientală personalizată în 64 de culori, care permite personalizarea atmosferei în funcție de preferințele fiecărui pasager. De asemenea, numeroasele porturi USB de tip C și sistemul de climatizare avansat asigură confortul și conectivitatea pentru toți ocupanții.

Ediția QX80 AUTOGRAPH reprezintă vârful luxului și rafinamentului în interiorul acestui SUV premium iar compania PHP închirieri auto aeroport Cluj vă informează că detaliile de înaltă calitate, precum tapițeria din piele semi-anilină și inserțiile din lemn de frasin deschis, adaugă un nivel suplimentar de eleganță și exclusivitate. Scaunele de masaj disponibile și sistemul Biometric Cooling, care ajustează temperatura și fluxul de aer în funcție de nevoile pasagerilor din al doilea rând, completează experiența luxoasă și confortabilă oferită de QX80 AUTOGRAPH.


Tehnologiile avansate și sistemul audio premium din noul Infiniti QX80 2025 aduc o experiență de conducere și de divertisment de excepție pentru pasageri. Cu inovații de vârf și parteneriate cu branduri de renume, acest SUV de lux redefinește standardele în materie de tehnologie și sunet. Una dintre caracteristicile remarcabile ale noului QX80 este tehnologia avansată de camere, care nu doar impresionează, ci și simplifică manevrele dificile și îmbunătățește siguranța. De exemplu, funcția Front Wide View oferă o vedere panoramică de 170 de grade, facilitând navigarea în spații strâmte sau evitarea obiectelor din apropierea mașinii. În plus, funcția Invisible Hood View proiectează o imagine a ceea ce este în fața mașinii pe ecranele din interior, ajutând șoferul să evite obstacolele ascunse, cum ar fi dalele sau bordurile, în timpul manevrelor de parcare sau de traversare.

Sistemul de monitorizare SurroundView® cu Detectare a Obiectelor în Mișcare oferă o perspectivă tridimensională asupra vehiculului, facilitând parcarea și manevrarea în spații înguste. Tehnologia avansată de camere este integrată și în oglinda retrovizoare inteligentă, care oferă imagini clare și detaliate în condiții de lumină scăzută și include funcții utile, cum ar fi vizualizarea amplificată pentru conectarea remorcii.

Pe partea de divertisment, noul Infiniti QX80 impresionează cu sisteme audio premium dezvoltate în colaborare cu Klipsch, unul dintre liderii industriei audio. De la sistemul Klipsch cu 14 difuzoare și 600 de wați, disponibil în modelele PURE și LUXE, până la sistemul Klipsch Reference Premiere cu 24 de difuzoare și 1200 de wați, oferit în versiunile SENSORY și AUTOGRAPH, biroul PHP de închirieri auto Cluj vă asigură că fiecare aspect al sunetului este rafinat pentru a oferi o experiență auditivă de neegalat. Cu tehnologii precum DynamicAudioReveal și algoritmul DJX 3D Surround, sistemul audio creează un sunet imersiv și echilibrat, care transformă fiecare călătorie într-o experiență captivantă. Funcția Individual Audio, care permite focalizarea anumitor elemente audio către unul sau ambele scaune din față, adaugă un nivel suplimentar de personalizare și confort pentru pasageri.

Tehnologiile de ultimă generație și sistemul audio premium demonstrează angajamentul Infiniti pentru excelență și inovație în designul și performanța vehiculelor sale. Funcțiile avansate de camere îmbunătățesc siguranța și manevrabilitatea, în timp ce sistemul audio de înaltă calitate oferă o experiență sonoră excepțională pentru toți ocupanții. Împreună, aceste caracteristici disting noul Infiniti QX80 ca fiind un lider în segmentul SUV-urilor de lux.


Un partener practic și eficient. Noul Infiniti QX80 2025 impresionează nu doar prin performanțele sale remarcabile, ci și prin caracteristicile sale deosebit de practice, care îl fac un partener de încredere pentru orice stil de viață activ și aventuros. Una dintre cele mai notabile îmbunătățiri este spațiul de încărcare extins, care face ca transportul tuturor necesităților vieții să fie mai simplu ca niciodată. Comparativ cu modelul anterior, spațiul de bagaje din spatele locurilor din al doilea rând a crescut cu 18%, iar în spatele celui de al treilea rând cu 30%. Astfel, obiectele voluminoase  sunt mai ușor de încărcat sau descărcat, iar podeaua plană atunci când scaunele sunt coborâte și înălțimea redusă a pragului de acces, atunci când suspensia pneumatică este în poziția de acces, adaugă o nota de confort și comoditate.

Hayonul cu deschidere automată și fără mâini este dotare standard, iar funcția de memorie a unghiului de deschidere ajută la evitarea loviturilor în ușile de garaj sau alte obstacole din apropiere. Aceasta este doar una dintre facilitățile care fac din QX80 o alegere practică pentru activitățile zilnice. În plus, spațiul generos pentru pasageri a fost îmbunătățit și el, cu mai mult spațiu pentru genunchi și picioare în primele două rânduri și o lățime și un spațiu pentru picioare semnificativ îmbunătățit pentru pasagerii din al treilea rând.

Pentru a facilita accesul rapid și ușor la rândurile din spate, al doilea și al treilea rând dispun de funcții standard de pliere și ridicare electrică, care pot fi controlate din butoanele din zona de încărcare sau de pe ecranul tactil din față. Mai mult, al doilea rând beneficiază de un mod „walk-in”, care simplifică accesul către al treilea rând, oferind astfel un spațiu de acces generos. De asemenea, mecanismul de pliere ingenios permite ca scaunele pentru copii să rămână fixate în siguranță chiar și atunci când al doilea rând este înclinat înainte. Așadar, Infiniti QX80 se dovedește a fi un partener practic și eficient pentru toate aventurile, oferind un echilibru perfect între confort, utilitate și performanță. Este un SUV de încredere, gata să facă față tuturor provocărilor vieții de zi cu zi și să ofere o experiență plăcută și confortabilă pentru întreaga familie.

Performanța uimitoare și confortul inegalabil sunt două caracteristici definitorii ale noului Infiniti QX80 2025, care oferă o experiență de condus captivantă și plină de satisfacții. Cu un motor twin-turbo de 3.5 litri și 450 de cai putere biroul PHP de închirieri auto Cluj vă asigură că noul QX80 oferă o putere fără efort și o accelerație impresionantă în orice situație. Cuplul de 700 Nm asigură o tracțiune puternică și o capacitate de remorcare remarcabilă, oferind șoferului o senzație de control absolut pe șosea.

Transmisia automată cu 9 trepte oferă o schimbare lină a treptelor de viteză și o economie de combustibil îmbunătățită în timpul croazierei pe autostradă. Modelele QX80 PURE și LUXE vin fie cu tracțiune pe spate, fie cu tracțiune integrală All-mode 4WD, în timp ce modelele SENSORY și AUTOGRAPH beneficiază de tracțiune integrală standard. Cu un selector de moduri de condus, șoferul poate ajusta caracteristicile de conducere pentru a se potrivi cu condițiile de drum, fie că este vorba despre un teren accidentat sau despre o croazieră confortabilă pe autostradă.

Experiența de condus este completată de suspensia pneumatică electronică și de suspensia digitală dinamică, care asigură o călătorie lină și confortabilă pe orice suprafață de drum. Aceste sisteme se adaptează automat la condițiile de drum pentru a asigura o manevrabilitate excelentă și o izolare superioară de obstacolele din mediul exterior. Astfel, noul Infiniti QX80 2025 nu numai că oferă o performanță impresionantă și un confort de neegalat, dar și pune un accent deosebit pe siguranță și tehnologie. Cu un design elegant și tehnologii avansate, acest SUV este o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență de conducere premium și plină de satisfacții.


Infiniti QX80 2025 este așteptat să fie lansat mai târziu în acest an, oferind o experiență îmbunătățită și mai luxoasă pentru pasionații de SUV-uri. Acesta va fi disponibil în patru variante de echipare Pure, Luxe, Sensory și Autograph iar compania PHP de închirieri auto Cluj vă prezintă mai jos prețurile de la care începe fiecare dintre aceste variante:

  • Infiniti QX80 Pure RWD: 72.330 €
  • Infiniti QX80 Pure 4WD: 74.914 €
  • Infiniti QX80 Luxe RWD: 78.180 €
  • Infiniti QX80 Luxe 4WD: 80.912 €
  • Infiniti QX80 Sensory 4WD: 87.672 €
  • Infiniti QX80 Autograph 4WD: 95.987 €

Comparativ cu modelul anterior, prețurile pentru noul QX80 sunt mai mari, mai ales în cazul variantei de top Autograph. Totuși, acest lucru reflectă îmbunătățirile substanțiale aduse, atât în ceea ce privește designul, cât și tehnologia. În timp ce prețurile sunt ridicate, Infiniti QX80 se plasează într-un segment competitiv, alături de modele precum BMW X7 și Lexus LX600. Este de așteptat ca aceste prețuri să reflecte calitatea și luxul oferite de noul QX80. Aceste prețuri în euro reprezintă costurile aproximative la cursul de schimb actual. Cu toate acestea, este de așteptat ca prețurile să varieze în funcție de piața locală din România și de opțiunile alese. Pentru pasionații de lux și performanță, noul Infiniti QX80 promite să fie o opțiune demnă de luat în considerare.


În concluzie, noul Infiniti QX80 din 2025 promite să ofere o combinație inegalabilă de lux, performanță și tehnologie avansată pentru pasionații de SUV-uri. Cu un design exterior elegant, un interior spațios și plin de tehnologie și o gamă de motorizări puternice, acest SUV se remarcă în segmentul său. Cu toate acestea, prețurile mai ridicate pot ridica anumite întrebări pentru potențialii cumpărători, mai ales în comparație cu alte opțiuni din aceeași clasă dar și în aceste condiții, pentru cei care caută un SUV de lux cu performanțe remarcabile și o experiență de condus rafinată, noul Infiniti QX80 merită cu siguranță să fie luat în considerare.

 


Vă invităm să închiriați o mașină din flota biroului de închirieri auto PHP Rent a Car din incinta aeroportului Avram Iancu din Cluj Napoca.

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752.012.012
office@phprentacar.ro