Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Lucid Air este o masina electrica de lux impresionanta

2023-06-01 10:02:18 Autor: Php Rent a Car
Lucid Air este o masina electrica de lux impresionanta


Înainte să vorbim de modelul Lucid Air, biroul PHP de închirieri auto aeroport Cluj Napoca vă aduce la cunoștință faptul că Lucid Motors este o companie americană de automobile electrice, cu sediul în Newark, California. Fondată în 2007 sub numele de Atieva, compania a început inițial ca o firmă producătoare de baterii pentru autovehicule electrice și a colaborat cu diverse companii auto pentru a dezvolta soluții de stocare a energiei. În 2016, compania și-a schimbat numele în Lucid Motors și și-a schimbat focusul către producția de autovehicule electrice de lux. La conducerea companiei se află CEO-ul Peter Rawlinson, fost inginer șef la Tesla și responsabil pentru dezvoltarea Model S. Lucid a atras atenția publicului în 2016, când a prezentat conceptul său de sedan electric, Lucid Air, care a atras investiții de la diverse companii, inclusiv de la gigantul arab de petrol Saudi Aramco. În septembrie 2021, compania a început producția în serie a Lucid Air, care a primit recenzii pozitive pentru performanța sa impresionantă și pentru autonomia sa ridicată.

Lucid Air este disponibil într-o gamă diversă de modele, fiecare având propriile caracteristici și specificații unice. Acestea sunt:

  • Lucid Air Pure - este cel mai accesibil model din gama Lucid Air și are o autonomie maximă de 406 mile (654 km) cu o încărcare completă. Este echipat cu un motor electric care produce 480 CP și are o viteză maximă de 225 km/h.
  • Lucid Air Touring - acest model oferă o experiență mai luxoasă și mai confortabilă decât modelul Pure. Este echipat cu o baterie mai mare, care oferă o autonomie de până la 520 mile (837 km) și un motor electric care produce 620 CP, ceea ce permite mașinii să accelereze de la 0 la 100 km/h în 3.2 secunde.
  • Lucid Air Grand Touring - acest model este foarte puternic și performant, fiind echipat cu două motoare electrice care produc o putere combinată de 800 CP și permit mașinii să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 2.5 secunde. Este disponibil cu o baterie cu o capacitate de 110 kWh și o autonomie de până la 517 mile (832 km).
  • Lucid Air Dream Edition - este versiunea de top a gamei Lucid Air și oferă performanțe și lux excepționale. Acest model este echipat cu baterii cu o capacitate de 113 kWh și motoare electrice care produc o putere combinată de 1.080 CP. Are o autonomie maximă de până la 503 mile (810 km) și poate accelera de la 0 la 100 km/h în mai puțin de 2.5 secunde.

Toate modelele de Lucid Air sunt echipate cu caracteristici de siguranță și asistență pentru șofer, inclusiv sistemul de asistență la condus de nivel 2, care oferă o gamă largă de caracteristici de asistență, cum ar fi frânarea de urgență, monitorizarea punctelor moarte și a traficului încrucișat.

Designul exterior al mașinii electrice Lucid Air este unul impresionant, caracterizat prin linii fluide și forme elegante, care creează o impresie de mișcare și viteză chiar și atunci când mașina este în repaus. Linia sa aerodinamică și curbele fluide ale caroseriei sunt realizate cu ajutorul celor mai avansate tehnologii de design și fabricație, care au permis realizarea unui coeficient aerodinamic extrem de redus de doar 0.19, ceea ce o face una dintre cele mai aerodinamice mașini din lume, iar agenția PHP de închirieri auto Cluj Napoca Aeroport Avram Iancu vă anunță că este mai aerodinamică decât rivalul Mercedes EQS care are un coeficient de 0.20. Una dintre caracteristicile notabile ale designului este "capota fără margini", care se extinde de la vârful grilei și merge până la parbriz, creând o suprafață aerodinamică netedă și continuă. Farurile sunt așezate sub o bandă luminoasă subțire, care se întinde pe întreaga lățime a mașinii, accentuând liniile orizontale ale designului. Partea din spate a mașinii prezintă, de asemenea, linii elegante, cu o formă asemănătoare unui coupe, care se îngustează spre spate și se termină cu o pereche de stopuri subțiri. Spoilerul de pe portbagaj și difuzorul din spatele mașinii contribuie la performanța aerodinamică a autovehiculului. Lucid Air oferă, de asemenea, diverse opțiuni de personalizare, inclusiv alegerea culorii caroseriei, a jantelor și a finisajelor interioare. În general, designul exterior al Lucid Air combină performanța și eleganța, cu o atenție deosebită acordată detalilor și aerodinamicii pentru a crea un aspect sofisticat și impresionant.

Lucid Air este una dintre cele mai avansate mașini electrice de lux de pe piață, cu un interior impresionant și futurist, care combină designul elegant cu tehnologia de ultimă generație. Una dintre cele mai atractive caracteristici ale interiorului mașinii este sistemul de afișare, care include un ecran digital de 34 de inch (86 cm) pentru șofer și un ecran tactil de infotainment central de 16 inch (40 cm), ambele cu o rezoluție foarte ridicată și cu posibilitatea de a fi personalizate de către utilizator. Acest sistem de afișare oferă o experiență de conducere unică, cu informații clare și precise privind performanța mașinii, navigația și divertismentul. În ceea ce privește sistemul audio, Lucid Air vine cu un sistem de sunet premium de înaltă calitate dezvoltat în colaborare cu specialiștii de la Dolby Laboratories, care oferă o experiență audio de excepție. Mașina este echipată cu 21 de difuzoare care furnizează un sunet puternic și clar, cu o gamă largă de frecvențe și detalii.

Pentru pasagerii din spate, Lucid Air oferă un spațiu generos și confortabil, cu scaune îmbrăcate în piele fină și funcții de masaj și încălzire. De asemenea, mașina dispune de un plafon panoramic opțional, care oferă o priveliște impresionantă asupra cerului și a naturii din afara mașinii. Printre alte tehnologii avansate disponibile pe Lucid Air se numără sistemul de conducere autonomă, care oferă funcții de siguranță și asistență la conducere, inclusiv frânare automată de urgență, asistență la parcare și control adaptiv al vitezei. Mașina vine și cu un sistem de climatizare și ventilație inteligent, care reglează automat temperatura și fluxul de aer în funcție de preferințele utilizatorului și de condițiile exterioare. În general, interiorul mașinii Lucid Air este unul dintre cele mai avansate și sofisticate de pe piață, oferind o experiență de conducere și confort deosebită, combinată cu cele mai noi tehnologii și inovații.

Mașina electrică de lux Lucid Air vine cu două portbagaje impresionante, care oferă o capacitate de stocare suficientă pentru a satisface nevoile utilizatorilor, fie că este vorba de călătorii lungi sau de plimbări zilnice. Portbagajul din față al mașinii, numit și "frunk", are o capacitate de stocare de aproximativ 280 de litri, ceea ce este suficient pentru a depozita câteva valize de dimensiuni medii sau alte obiecte personale. Acest portbagaj este ușor accesibil și oferă un spațiu suplimentar de stocare pentru utilizatorii care au nevoie de mai mult spațiu. În schimb, compania PHP Rent a Car Airport Cluj Napoca vă anunță că portbagajul din spate al mașinii are o capacitate impresionantă de aproximativ 739 de litri, ceea ce este suficient pentru a depozita multe valize, echipament sportiv sau alte obiecte de dimensiuni mari. Acest portbagaj este echipat cu o rampă de încărcare electrică, care facilitează încărcarea obiectelor grele și voluminoase. Un alt aspect interesant al portbagajelor mașinii Lucid Air este posibilitatea de a le extinde prin plierea banchetei din spate, ceea ce permite utilizatorilor să transporte și obiecte voluminoase, cum ar fi biciclete sau mobilier. De asemenea, mașina este echipată cu un sistem de fixare inteligent, care ajută la securizarea obiectelor în portbagaj. În general, portbagajele mașinii Lucid Air sunt foarte spațioase și versatile, oferind suficient spațiu de stocare pentru nevoile utilizatorilor, împreună cu o serie de caracteristici inteligente și inovatoare care fac transportul obiectelor mai ușor și mai eficient.

Mașina electrică de lux Lucid Air vine echipată cu jante de aliaj ușor care sunt proiectate pentru a oferi performanțe excelente și o estetică impresionantă. Jantele sunt disponibile în mai multe dimensiuni și modele, în funcție de preferințele utilizatorilor. Dimensiunea standard a jantelor pentru Lucid Air este de 19 inch, dar există opțiuni disponibile și pentru jante de 21 și 22 inch. Jantele sunt disponibile într-o varietate de culori și finisaje, inclusiv negru lucios, argintiu și gri mat. O caracteristică importantă a jantelor de la Lucid Air este faptul că sunt proiectate să ofere performanțe excelente. Ele sunt fabricate din aliaj ușor de înaltă calitate, care asigură durabilitate și rezistență la uzură. De asemenea, jantele sunt concepute pentru a oferi o manevrabilitate precisă și o aderență optimă pe drum, ceea ce face ca mașina să fie ușor de condus și manevrat. Pe lângă performanțe și estetică, jantele de la Lucid Air sunt proiectate și pentru eficiență. Ele sunt aerodinamice, cu un design care optimizează fluxul de aer în jurul jantei, ceea ce ajută la reducerea consumului de energie și creșterea autonomiei mașinii.

Acoperitoarele aero de pe jantă pot fi scoase, ceea ce permite personalizarea aspectului jantelor și oferă un alt mod de a personaliza mașina electrică Lucid Air. Aceste acoperitoare aero sunt concepute pentru a îmbunătăți eficiența aerodinamică a mașinii, reducând rezistența la aer și îmbunătățind autonomia. Cu toate acestea, utilizatorii care doresc un aspect diferit pentru jante pot scoate acoperitoarele aero și pot alege să păstreze jantele expuse sau să adauge alte elemente decorative. Acest lucru oferă o altă modalitate de personalizare a mașinii și poate contribui la aspectul general al mașinii în funcție de preferințele fiecărui utilizator. Este important de menționat că scoaterea acoperitoarelor aero poate afecta eficiența aerodinamică a mașinii și poate duce la o scădere a autonomiei acesteia. Prin urmare, utilizatorii trebuie să ia în considerare aceste aspecte atunci când decid să scoată sau să păstreze acoperitoarele aero de pe jantele Lucid Air.

Prețurile modelelor diferă în funcție de opțiunile de personalizare ale utilizatorului și pot varia în funcție de regiunea sau țara în care este achiziționată. În rândurile de mai jos biroul PHP Rent a Car Cluj Napoca Airport Avram Iancu vă prezintă prețurile aproximative de pornire în euro pentru fiecare dintre cele patru modele:

  1. Lucid Air Pure - Prețul începe de la aproximativ 69.000 de euro.
  2. Lucid Air Touring - Prețul începe de la aproximativ 85.000 de euro.
  3. Lucid Air Grand Touring - Prețul începe de la aproximativ 144.000 de euro.
  4. Lucid Air Dream Edition - Prețul începe de la aproximativ 169.000 de euro.

Este important de menționat că acestea sunt doar prețurile aproximative și pot varia în funcție de opțiunile de personalizare ale utilizatorului și de regiunea sau țara în care este achiziționată mașina. De asemenea, există și alte taxe și impozite care pot fi aplicate, cum ar fi taxele de înmatriculare și impozitele pe vehicule, care ar putea crește prețul total al mașinii.

 

Vă invităm să închiriați o mașină din flota biroului de închirieri auto PHP Rent a Car din incinta aeroportului Avram Iancu din Cluj Napoca.

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752.012.012
office@phprentacar.ro