Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Jaguar XJ X351 este o limuzina de lux disponibila la PHP

2020-03-02 16:09:07 Autor: Php Rent a Car
Jaguar XJ X351 este o limuzina de lux disponibila la PHP

 

     Cu un design elegant și cu performanțe de top, noul Jaguar XJ X351 este un concurent puternic pentru modelele de lux Germane. Mulțumită stilului dramatic, al condusului dinamic și al cabinei de clasă superioară, Jaguar XJ este un rival demn pentru cele trei modele luxoase de la constuctorii Germani Mercedes S Class, Audi A8 și BMW Seria 7 iar acum aveți posibilitatea de a o închiria de la PHP Rent a Car Cluj Napoca. Vechiul Jaguar XJ a fost considerat ca având cel mai conservator design exterior dintre mașinile de lux, dar modelele prezente au schimbat această imagine datorită aspectului elegant și al experienței superbe la șofat. La majoritatea mașinilor din această clasă se pune accentul pe confortul pasagerilor din spate dar în cazul lui Jaguar XJ șoferul este în centrul atenției. Viteza mașinii combinată cu poziția de condus joasă, bordul curbat, și manevrabilitatea foarte bună transformă Jaguar-ul XJ în cea mai bună mașină de șofat din clasa limuzinelor de lux. Aceasta crează impresia că șoferul conduce o mașină sport până când se uită în spate și vede cât este de spațioasă.

     Toate modelele Jaguar XJ X351 sunt dotate standard cu un sistem infotainment cu ecran tactil cu diagonala de 31 de centimetri cu navigație prin satelit și conectivitate la internet. Așa cum veți observa atunci când închiriați Jaguar-ul XJ de la biroul de închirieri auto PHP Rent a Car, instrumentele analogice din spatele volanului au fost înlocuite cu un ecran digital pe care se poate afișa o hartă mare din cadrul sistemului de navigație prin satelit ceea ce este o caracteristică bună pentru șofer deoarece nu este nevoit să-și întoarcă privirea spre ecranul din partea dreaptă. Din nefericire modele concucrente, ca de exemplu BMW Seria 7, sunt la un alt nivel în ceea ce privește calitatea grafică, navigația prin meniuri, caracteristici, ușurința de utilizare și conectivitatea. Jaguar XJ mai dezamăgește prin faptul că nu oferă nici un fel de conectivitate smartphone modernă de genul Apple CarPlay sau Android Auto.

     Găsirea confortului deplin în interiorul noului Jaguar XJ X351 se face rapid datorită dotărilor standard cu scaune care au o multitudine de ajustari electrice dar opțional se pot achiziționa scaune cu masaj dar și ventilație. Spațiul din față este generos dar în spate s-a facut un mic compromis. Spațiul pentru picioare nu este o problemă, mai ales dacă achiziționați varianta mașinii cu ampatament lung pe care o găsiți și la biroul de închirieri mașini PHP Rent a Car, dar spațiul pentru cap este cam mic pentru pasagerii înalți datorită acoperișului înclinat spre lunetă. Opțional, în spate, clienții pot opta pentru două scaune individuale mari cu o mulțime de ajustări electrice dar din nefericire nici acestea nu îmbunătățesc spațiul pentru cap. Cele trei mașini concurente Germane, S Class, A8 și Seria 7, toate sunt mai confortabile pentru pasagerii din spate. Portbagajul are un volum de 416 litri și chiar dacă este mai mic decât ceea ce oferă modelele de la concurență, este suficient de mare pentru a satisface majoritatea clienților. În schimb, deschiderea lunetei este mare și lată astfel încărcarea portbagajului cu lucruri voluminoase este mai ușoră în comparație cu un S Class.

     Jaguar XJ are un as sub mânecă iar acesta este experiența de șofat excelentă pe care oferă și cu ajutorul căreia surclasează nu doar modelele Mercedes S Class și Audi A8, dar și modelul dinamic Seria 7 de la BMW. Cu alte cuvinte, Jaguar XJ X351 pare și se conduce ca o mașină de dimensiuni mai mici și chiar poate pune un zâmbet pe fața șoferilor pasionați de condus care o închiriază de la PHP Rent a Car Cluj Napoca. Singurul dezavantaj este dat de faptul că Jaguar XJ nu se poare ridica la nivelul concurenței în ceea ce privește confortul pasagerilor din spate și la viteze mari în interiorul cabinei XJ este mai mult zgomot de anvelope decât într-un Audi A8.

     Jaguar oferă un numar redus de motorizări pentru clienții care doresc să achiziționeze un XJ X351. Jaguar oferă un singur motor diesel, motor cu care este dotat și modelul XJ X351 din flota PHP Rent a Car, acesta este un V6 de 3 litri Twin Turbo cu 271 de cai putere la un cuplu de 600 nm și care catapultează mașina la 100 de km/h în doar 6.4 secunde. Acesta este un motor performant care permite depășiri rapide cu încredere dar nu se ridică la nivelul unui BMW 740d, în schimb oferă un consum mic de doar 7 litri la suta de kilometri. În ceea ce privește motoarele pe benzină, clienții XJ X351 au de ales între patru alternative dar toate sunt în configurație V8 de 5 litri. Acestea încep de la 380 de cai putere cu un cuplu de 515 nm și se termină cu varianta de vârf care dezvoltă 542 de cai putere la un cuplu de 625 nm care catapultează mașina la 100 de km/h în doar 4.6 secunde. Toate motoarele pe benzină sunt performante dar au un singur dezavantaj, acesta fiind consumul mare de carburant care depășește 12 litri la suta de kilometri.

     Jaguar a dotat modelul X351 cu un sistem audio foarte performant de la Bowers & Wilkins care dispune de 1200 de wați din 20 de difuzoare cu sistem surround Dolby 7.1 și cu un ecran tactil bidirecțional. Pe acest ecran șoferul poate observa doar funcțiile mașinii ca de exemplu navigația prin satelit, dar simultan un pasager din față poate să se delecteze cu vizionarea unui film sau a unei transmisiuni televizate. Modelul XJ L cu ampatament lung este dotat standard cu un plafon panoramic, avertizare la părăsirea benzii, navigație, climă pe patru zone și parasolare electrice. În încheiere, Jaguar XJ X351 este unul din ultimele mașini de lux care doresc cu adevărat să fie conduse și pe care aveți posibilitatea să o închiriați de la biroul PHP Rent a Car din incinta aeroportului intenațional Avram Iancu din Cluj Napoca.


Pentru rezervări, birourile de închirieri auto PHP vă stau la dispoziție 24 de ore din 24:

0752012012
office@phprentacar.ro