Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Dacia Spring 2025 tocmai a fost dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva

2024-03-06 08:51:48 Autor: Php Rent a Car
Dacia Spring 2025 tocmai a fost dezvaluit la Salonul Auto de la Geneva


Cu trecerea anilor, Dacia Spring a devenit un nume binecunoscut în lumea automobilelor electrice accesibile iar biroul PHP de închirieri auto aeroport Cluj Napoca vă amintește că acest model lansat pentru prima dată în 2021 a reușit să atragă atenția consumatorilor prin conceptul său inovator: mobilitate electrică simplă și eficientă la un preț accesibil. Cu peste 140.000 de unități vândute la nivel global până în prezent, Dacia Spring s-a impus ca o alegere populară pentru cei ce caută soluții de mobilitate cu zero-emisii. Inițial, lansarea sa în 2021 a fost răsplătită cu succes, clasându-se pe locul trei în topul vânzărilor de mașini electrice pentru clienții de retail în 2022 și 2023. Cu eficiența sa energetică și amprenta redusă de carbon, Dacia Spring a obținut în 2022 evaluarea maximă de 5 stele din partea organizației independente europene Green NCAP.

Noul model Dacia Spring 2025 marchează o etapă importantă în evoluția acestui vehicul electric. Cu un design complet reînnoit și mai robust, păstrează în același timp practicitatea și spațiul interior excepțional pentru segmentul său. Cu o atenție deosebită acordată gestionării greutății, noul Spring rămâne cel mai accesibil model complet electric de pe piață. De-a lungul timpului, Dacia Spring a evoluat constant, adoptând o nouă identitate de marcă în 2022 și un motor mai puternic de 65 cai putere în 2023. Acum, modelul 2025, continuă să-și mențină atractivitatea și să aducă calitățile care au consacrat acest model la un nivel superior.

În plus, lansarea pe piața britanică în variantă cu volan pe dreapta reprezintă o noutate importantă, extinzând accesul la aceste calități remarcabile. Cu un istoric solid și o evoluție constantă, noul Dacia Spring 2025 demonstrează că eficiența și inovația pot merge mână în mână pentru a oferi o soluție de mobilitate electrică accesibilă și atractivă pentru consumatori.


Cu o estetică nouă și îmbunătățită, noul model Dacia Spring 2025 se distinge printr-un design exterior solid, modern și inteligent, reflectând filozofia brand-ului de a oferi mașini accesibile și practice. Inspirat din noua identitate de design a mărcii, prima dată întâlnită pe generația recentă a modelului Duster, Spring își propune să fie o alegere atractivă pentru cei ce își doresc să facă trecerea la mașinile electrice într-un mod accesibil. În versiunea sa actualizată, Spring adoptă un stil robust și asertiv, evidențiindu-se prin contururi bine structurate și volume solid construite, similare cu cele ale modelului Duster. Transformarea spectaculoasă se resimte nu doar la nivelul exteriorului, ci și în spațiul interior, unde s-a operat o schimbare completă, menținându-se neschimbat doar acoperișul.

Noul design al lui Dacia Spring aduce un aer contemporan și inteligent, evidențiat de benzi negre distincte la nivelul frontal și posterior, întâlnindu-se într-un finisaj lucios, completate de dungi mate specifice în partea din spate. Semnătura luminilor în forma literei „Y”, cu LED-uri de zi în față și lumini de parcare în spate, conferă un aspect puternic și modern întregii mașini.

Pe varianta Extreme, designul este accentuat de decorațiuni cu un stil contemporan, prezente pe bara față și cea din spate. Roțile de 15 inch, echipate cu capace aerodinamice de înaltă calitate, completează senzația de robustețe. Mai mult decât atât, noul Spring păstrează filozofia Dacia, încorporând elemente de design inteligente și durabile, precum protecțiile laterale ușoare, accesibile, ușor de instalat și înlocuit. Abordarea consecventă a eliminării elementelor decorative cromate și a barelor de pe acoperiș contribuie la reducerea impactului asupra mediului și îmbunătățește eficiența mașinii.

Disponibil în șase culori atractive, din care compania PHP de închirieri auto Cluj aeroport vă anunță că nuanțele Brick Red și Beige Safari sunt complet noi, noul Dacia Spring își afirmă identitatea în peisajul urban ca o opțiune electrică accesibilă și atractivă. Opțiunea de a renunța la barele de pe acoperiș este justificată de Dacia prin nevoia redusă a unui astfel de element pe o mașină destinată în principal deplasărilor scurte în oraș. Așadar noul design exterior al lui Dacia Spring reflectă cu succes echilibrul dintre robustețe, modernitate și eficiență, consolidând poziția sa în rândul mașinilor electrice accesibile, adaptate nevoilor zilnice ale șoferilor urbani.


Noul model Dacia Spring 2025 redefinește standardul pentru mașinile electrice accesibile, aducând îmbunătățiri semnificative la nivelul design-ului interior, spațiu și conectivitate. Inovația începe în cabină, unde noul Spring surprinde prin designul interior modern și practic. Nuanțele de cupru și verde adaugă un aer sofisticat unei cabine predominant întunecate, iar ecranul central de pe bord aduce un element de modernitate, făcând interiorul să nu pară deloc simplist. Ecranul de instrumente pentru șofer cu diametrul de 18 centimetri este standard pe toate versiunile, oferind informații esențiale într-un mod clar și eficient.

Dacia Spring împărtășește elemente de design interior cu modelul Duster, iar toate versiunile beneficiază acum de un ecran configurabil cu diametrul de 18 centimetri pentru sistemul infotainment, în timp ce variantele superioare se bucură de un ecran tactil generos cu diametrul de 25 de centimetri. Dispunerea noilor ecrane în consolă aduce o versatilitate suplimentară în utilizarea funcțiilor multimedia și de control al mașinii. Dimensiunile generoase ale interiorului reflectă încă o dată angajamentul Dacia pentru spațiu și confort. Noul Spring oferă cea mai bună capacitate de stocare din clasa sa, cu 308 litri în portbagaj, o creștere de șase procente față de modelul anterior, și 1.004 litri cu bancheta rabatată. Această capacitate rivalizează cu mașinile din segmentul B și oferă un spațiu de depozitare suplimentar de aproape 33 de litri în tot habitaclul.

Conectivitatea este la înălțime pe noul Dacia Spring. Versiunea cu dotări complete dispune de conectivitate wireless pentru Apple CarPlay și Android Auto, oferind o experiență integrată și fără fir pentru utilizatorii de smartphone. Sistemul Media Nav Live de pe varianta Extreme, cu ecranul său generos cu diametrul de 25 cm, asigură navigație inteligentă, condiții de trafic în timp real și hărți europene actualizate pentru următorii 8 ani.

În plus, inovațiile nu se opresc la aspectele estetice și tehnologice deoarece agenția PHP de închirieri auto Cluj a aflat că noul Spring introduce accesorii inteligente YouClip, care pot fi atașate în diferite puncte cheie în habitaclu, oferind practicitate și ordine. Acestea includ suporturi pentru smartphone, cu sau fără încărcare wireless, suporturi pentru pahare, lumină încărcabilă și chiar un suport pentru cablurile de încărcare. Astfel, noul Dacia Spring 2025 reușește să ofere un pachet complet și echilibrat, punând accent pe designul modern, spațiu generos și conectivitate la înălțime, fără a compromite accesibilitatea financiară, ceea ce face din această mașină o alegere atrăgătoare pentru cei ce doresc să facă trecerea la mobilitatea electrică.

Noul model Dacia Spring 2025 aduce tehnologii inovatoare în ceea ce privește motorizarea, bateriile și alte aspecte tehnice, consolidându-și poziția ca o opțiune accesibilă și eficientă în segmentul mașinilor electrice. Una dintre caracteristicile distinctive ale modelului este bateria compactă de 27 kWh, calibrată cu atenție pentru a răspunde nevoilor specifice ale șoferilor din segmentul A. Această alegere nu doar menține costurile reduse, dar și greutatea sub control, având un impact semnificativ asupra eficienței mașinii. Cu un autonomie de peste 220 km, conform standardelor WLTP, modelul Spring se impune ca o opțiune perfectă pentru cei cu deplasări scurte în oraș, oferind suficientă autonomie pentru a servi drept mașină de oraș sau ca a doua mașină într-o familie.

Cu un motor electric care dezvoltă 65 de cai putere, performanța la accelerație a noului Spring nu se remarcă prin viteza maximă, ci prin eficiența sa în traficul urban. Accelerația de la 0 la 100 km/h în 14 secunde poate părea un interval extins, dar pentru deplasările zilnice în oraș, aceasta este mai mult decât suficient. Pe lângă eficiența energetică, Dacia Spring impresionează și prin greutatea redusă, fiind singura mașină electrică din Europa care rămâne sub o tonă, cu doar 984 kg în versiunea Extreme. Aceasta reflectă angajamentul Dacia pentru o abordare sustenabilă, eliminând accentul cromat și pielea de animale din interiorul mașinii.

Tehnologia de încărcare a bateriei aduce, de asemenea, îmbunătățiri semnificative. Un încărcător AC de 7 kW este standard și poate încărca bateria de la 20% la 100% în mai puțin de 11 ore pe o priză de uz casnic, sau în doar 4 ore pe o cutie de perete de 7 kW. În plus, un încărcător DC de 30 kW permite încărcarea rapidă de la 20% la 80% în doar 45 de minute. O inovație notabilă este sistemul de frânare regenerativă, activat prin selectarea modului „B”, care optimizează autonomia mașinii. De asemenea, Dacia Spring se distinge prin introducerea unui încărcător V2L bidirecțional, transformând mașina într-o sursă de energie pentru dispozitivele electrice. Această abordare practică evidențiază încă o dată accentul Dacia pe funcționalitate și adaptabilitate.

După cum biroul PHP de închirieri auto Cluj va arătat în rândurile de mai sus, Dacia Spring 2025 este o alegere viabilă pentru cei care caută o mașină electrică accesibilă și eficientă, cu tehnologii care răspund nevoilor deplasărilor urbane. Caracteristicile sale tehnice, împreună cu filosofia Dacia de a oferi soluții simple și practice, fac din acest model o opțiune atractivă pentru cei ce doresc să facă trecerea la mobilitatea electrică.


Noul Dacia Spring 2025 își extinde gama de oferte pentru a satisface pe deplin nevoile variate ale clienților, menținând în același timp simplitatea și accesibilitatea specifică brandului. Ofertele sunt segmentate în trei versiuni distincte: Spring Essential, Spring Expression și Spring Extreme, cu fiecare variantă aducând un nivel suplimentar de dotări și confort.

    Dacia Spring Essential:

 • Ecran Infotainment cu diametrul de 18 cm
 • Volan reglabil în înălțime cu 3 spițe
 • Direcție asistată
 • Sistem Media Control cu port USB
 • Limitator de viteză și control de croazieră
 • Comenzi radio pe volan
 • Închidere centralizată cu telecomandă
 • Geamuri electrice față
 • Senzori de parcare spate
 • Priză de 12V

    Dacia Spring Expression:

 • Toate dotările din versiunea Essential
 • Aer condiționat manual
 • Jante de 15 inch

    Dacia Spring Extreme:

 • Toate dotările din versiunea Expression
 • Finisaje interioare și exterioare în cupru
 • Oglinzi și geamuri electrice spate
 • Sistem infotainment Media Nav Live cu ecran central de 25 cm în diametru
 • 2 porturi USB și conectivitate wireless cu Apple CarPlay și Android Auto
 • Încărcător bidirecțional

În ceea ce privește prețurile, Dacia Spring 2025 rămâne fidelă filosofiei sale de a oferi mașini accesibile. Prețurile vor porni de la 20.000 euro și vor varia în funcție de dotări și echipamentele incluse în fiecare variantă, oferind astfel clienților posibilitatea de a alege modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor și bugetului lor.


În concluzie, noul Dacia Spring 2025 reprezintă o evoluție semnificativă în gama mașinilor electrice, păstrând fidel principiile brandului - accesibilitate, simplitate și funcționalitate. Prin extinderea gamei și adăugarea unui nivel de echipare intermediar, compania PHP de închirieri auto Cluj se bucură că constructorul de mașini autohton Dacia răspunde diversității nevoilor clienților, oferind opțiuni pentru fiecare tip de șofer.

Cu dotări tehnologice moderne, eficiență energetică și un design practic, noul Spring se impune ca o soluție viabilă pentru cei ce doresc să facă trecerea la mobilitatea electrică, fără a compromite bugetul sau funcționalitatea. Gama variată de dotări și prețuri accesibile confirmă angajamentul Dacia de a aduce mașinile electrice în viața cotidiană a unui număr cât mai mare de conducători auto.

Astfel, noul Dacia Spring nu doar că se încadrează în tendințele actuale ale mobilității durabile, dar redefinește și standardele accesibilității în lumea mașinilor electrice. Este o alegere pragmatică, adaptată nevoilor reale, și o continuare a tradiției Dacia de a oferi soluții simple și eficiente pentru toți șoferii.


Vă invităm să închiriați o mașină din flota biroului de închirieri auto PHP Rent a Car din incinta aeroportului Avram Iancu din Cluj Napoca.

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752.012.012
office@phprentacar.ro