Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Cele mai bune anvelope ALL SEASON

2023-05-03 09:40:00 Autor: Php Rent a Car
Cele mai bune anvelope ALL SEASON


Anvelopele all season, sau anvelopele pentru toate sezoanele, sunt o opțiune populară pentru șoferii care doresc să aibă o singură pereche de anvelope pe tot parcursul anului iar în acest articol biroul PHP de închirieri auto aeroport Cluj Napoca vă spune care sunt cele mai bune de pe piață în acest moment. Aceste anvelope sunt concepute să ofere performanțe bune în condiții variate de vreme, inclusiv pe uscat, pe carosabil ud și chiar și pe zăpadă ușoară. Anvelopele all season au un profil de bandă de rulare mai agresiv decât anvelopele de vară, dar mai puțin agresiv decât cele de iarnă, astfel încât să poată oferi aderență bună în toate condițiile meteorologice. Ele sunt construite cu compuși de cauciuc speciali care permit o aderență bună și o uzură mai redusă, ceea ce le face o opțiune economică în comparație cu achiziționarea a două perechi separate de anvelope.

Cu toate acestea, compania PHP de închirieri auto Cluj aeroport Avram Iancu vă amintește că este important să țineți cont de faptul că anvelopele all-season nu vor oferi performanțe la fel de bune ca anvelopele de vară pe carosabil uscat și nici la fel de bune ca anvelopele de iarnă pe zăpadă profundă sau gheață. Dacă locuiți într-o zonă cu ierni grele, este posibil să fie necesar să achiziționați anvelope de iarnă separate pentru a vă asigura că aveți aderența adecvată pe drumurile acoperite de zăpadă și gheață.

Există multe organizații de testare care evaluează anvelopele all season, inclusiv reviste auto și organizații de consumatori. În rândurile de mai jos se află cele mai bune anvelope all-season, anvelope care au primit evaluări excelente în urma testelor realizate de experți din domeniu:

 • Michelin CrossClimate2 - Aceste anvelope au primit evaluări excelente de la mai multe organizații de testare, inclusiv revista Auto Express și organizația de consumatori din Germania, ADAC. Acestea au obținut punctaje ridicate pentru aderența pe zăpadă și gheață, precum și performanța lor generală pe drumurile umede și uscate.
 • Continental ExtremeContact DWS06 - Aceste anvelope au primit evaluări excelente de la organizația de consumatori din SUA, Consumer Reports, precum și de la publicația germană Auto Motor und Sport. Acestea au obținut punctaje ridicate pentru aderența pe zăpadă și gheață, precum și pentru aderența foarte bună pe drumurile uscate.
 • Goodyear Assurance WeatherReady - Aceste anvelope au primit evaluări excelente de la organizația de consumatori din SUA, Consumer Reports, precum și de la publicația britanică Auto Express. Acestea au obținut punctaje ridicate pentru aderența pe zăpadă și polei, precum și performanța lor generală pe drumurile uscate.
 • Bridgestone Potenza RE980AS - Aceste anvelope au primit evaluări excelente de la publicația britanică Auto Express și organizația de consumatori din SUA, Consumer Reports. Acestea au obținut punctaje ridicate pentru aderența foarte bună atât la temperaturi scăzute cât și la temperaturi ridicate, pe zăpadă sau pe șosele uscate.
 • Pirelli Cinturato P7 All Season Plus - Aceste anvelope au primit evaluări excelente de la publicația germană Auto Bild și organizația de consumatori din SUA, Consumer Reports. Acestea au obținut punctaje ridicate pentru aderența pe zăpadă și gheață, precum și performanța lor generală pe drumurile umede și uscate.

Anvelopele all-season Michelin CrossClimate2 folosesc o serie de tehnologii inovatoare pentru a oferi performanțe excelente într-o gamă largă de condiții meteorologice. Iată câteva dintre particularitățile acestor anvelope:

 • V-shaped tread design - Profilul în formă de V al benzii de rulare ajută la îmbunătățirea aderenței pe zăpadă și gheață prin creșterea numărului de blocuri de cauciuc în contact cu solul.
 • FlexMax 2.0 technology - Această tehnologie a fost dezvoltată pentru a oferi o mai bună performanță pe drumurile umede, prin utilizarea unor lamele noi și a unui amestec de cauciuc mai moale în comparație cu anvelopele all-season convenționale.
 • EverGrip technology - Această tehnologie combină compuși de cauciuc inovatori cu o bandă de rulare adaptivă care se ajustează la condițiile de drum, pentru a oferi aderență excelentă pe sol umed sau uscat, precum și pe zăpadă sau gheață.
 • StabiliGrip technology - Această tehnologie ajută la îmbunătățirea manevrabilității și stabilității pe drumuri uscate sau umede prin utilizarea unor blocuri de cauciuc rigide în partea centrală a benzii de rulare.
 • Comfort-Optimized tread - Designul optimizat pentru confort al benzii de rulare ajută la reducerea nivelului de zgomot și la îmbunătățirea confortului în timpul condusului.

Aceste tehnologii sunt integrate într-o anvelopă all-season care oferă performanțe excelente pe zăpadă și gheață, precum și pe drumurile umede și uscate. Michelin CrossClimate2 este o alegere excelentă pentru șoferii care doresc o anvelopă all-season versatilă și fiabilă, care să ofere performanțe excelente într-o gamă largă de condiții meteorologice.

Anvelopele Continental ExtremeContact DWS06 sunt anvelope All-Season, și fac parte din recomandarea agenției PHP Rent a Car Airport Cluj Napoca Avram Iancu, acestea fiind proiectate pentru a oferi o performanță excelentă pe drumurile uscate, umede și chiar și în condiții ușoare de zăpadă. Aceste anvelope sunt concepute pentru autoturisme sport și pentru șoferii care doresc o anvelopă de înaltă performanță, care să ofere o siguranță și o manevrabilitate superioare în orice condiții meteo. DWS06 utilizează o compoziție de cauciuc avansată, cu un amestec special de silica, care oferă o aderență puternică pe drumurile uscate sau ude. Profilul benzii de rulare are nervuri solide în partea exterioară și blocuri de dimensiuni mai mari în partea interioară, pentru a oferi o manevrabilitate precisă și o direcție excelentă în viraje. Anvelopele Continental ExtremeContact DWS06 utilizează tehnologia "Tuned Performance Indicators", care oferă un feedback vizual despre performanțele anvelopei și indicatori de uzură. Acestea sunt, de asemenea, concepute cu tehnologia "SportPlus", care optimizează compoziția cauciucului pentru a oferi o aderență mai bună pe drumurile umede și o durabilitate mai mare. Anvelopele Continental ExtremeContact DWS06 au un indice de viteză ridicat, ceea ce le face ideale pentru autoturisme sport sau pentru șoferii care doresc performanțe superioare pe drumurile uscate sau ude, dar și o anvelopă care să ofere o performanță acceptabilă în condiții ușoare de zăpadă. În concluzie, anvelopele Continental ExtremeContact DWS06 sunt o alegere excelentă pentru șoferii care doresc o anvelopă All-Season de înaltă performanță, care să ofere o siguranță și o manevrabilitate superioare în orice condiții meteo.

Anvelopele Goodyear Assurance WeatherReady sunt anvelope All-Season pe care compania PHP Rent a Car Cluj Airport le recomandă cu căldură, fiind proiectate pentru a oferi o performanță excelentă în condiții meteo variate, inclusiv pe drumurile uscate, umede și în zăpadă. Aceste anvelope sunt concepute pentru autoturisme, SUV-uri și camionete, și oferă o manevrabilitate excelentă și o siguranță sporită în orice condiții meteo. Assurance WeatherReady utilizează o compoziție de cauciuc specială, care oferă o aderență puternică și o rezistență la uzură, îmbunătățind astfel durabilitatea anvelopei. Profilul benzii de rulare are un design asimetric, cu nervuri solide și blocuri adânci în partea exterioară, pentru a oferi o manevrabilitate excelentă și o direcție precisă în viraje, iar în partea interioară a benzii de rulare sunt prezente șanțuri adânci pentru o evacuare eficientă a apei și zăpezii.

 • Weather Reactive Technology - Această tehnologie utilizează un amestec special de cauciuc care se adaptează la temperaturile și condițiile de conducere pentru a oferi aderență maximă pe drumurile uscate, umede și acoperite cu zăpadă.
 • TractionTred Technology - Această tehnologie combină un profil al benzii de rulare cu blocuri mari și adânci cu o formă optimizată a blocurilor, pentru o tracțiune mai bună în condiții de zăpadă și gheață.
 • HydroTred Technology - Această tehnologie ajută la evacuarea apei din zona de contact a anvelopei, pentru a oferi o tracțiune mai bună pe drumurile umede.
 • 3D TredLock Technology - Această tehnologie utilizează lamele 3D în blocurile de cauciuc pentru a oferi o aderență superioară pe drumurile umede și în zăpadă, pentru a oferi o manevrabilitate mai precisă și o stabilitate mai bună în viraje.
 • WinterGrip Technology - Această tehnologie utilizează o mare cantitate de blocuri adânci și o aderență suplimentară pentru a oferi o tracțiune mai bună pe zăpadă și gheață.

Anvelopele Goodyear Assurance WeatherReady sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni pentru a se potrivi cu majoritatea autoturismelor, SUV-urilor și camionetelor. Acestea vin cu o garanție de 2 ani sau 50 de mii de km, ceea ce indică faptul că aceste anvelope sunt concepute să ofere o durabilitate ridicată și o performanță constantă pe parcursul vieții utile a anvelopei. În concluzie, anvelopele Goodyear Assurance WeatherReady sunt o alegere excelentă pentru șoferii care doresc o anvelopă All-Season de înaltă performanță, care să ofere o siguranță și o manevrabilitate excelentă în orice condiții meteo.

Anvelopele Cinturato P7 All Season Plus sunt dezvoltate de producătorul italian de anvelope Pirelli pentru a oferi performanțe de top într-o varietate de condiții meteorologice. Acestea folosesc o serie de tehnologii avansate, cum ar fi:

 • Seal Inside Technology - Această tehnologie permite anvelopei să continue să funcționeze chiar și după ce a fost perforată de un obiect ascuțit, astfel încât șoferul să poată conduce mașina în siguranță până la un service auto.
 • EcoImpact Technology - Această tehnologie utilizează un amestec special de cauciuc și o construcție a anvelopei pentru a reduce consumul de combustibil și emisiile de CO2.
 • 3D Sipe Technology - Această tehnologie utilizează canale tridimensionale în blocurile de umăr pentru a oferi o tracțiune mai bună pe drumurile acoperite cu zăpadă și gheață.
 • All Season Compound - Acest amestec de cauciuc special este proiectat pentru a oferi o performanță optimă într-o varietate de condiții meteorologice, inclusiv pe drumurile uscate și umede.
 • Tread Pattern Design - Modelul benzii de rulare al anvelopei este proiectat pentru a oferi o manevrabilitate precisă și o stabilitate excelentă în viraje.

Aceste tehnologii sunt integrate într-o anvelopă all-season care oferă performanțe excelente într-o varietate de condiții meteorologice. Pirelli Cinturato P7 All Season Plus este o alegere excelentă pentru șoferii care caută o anvelopă all-season fiabilă și performantă, care să ofere o combinație excelentă de tracțiune, manevrabilitate, confort și siguranță în toate condițiile de conducere.

Ultima recomandare pe care biroul de închirieri auto aeroport PHP Rent a Car Cluj o va face, se numește Bridgestone Potenza RE980AS, acestea fiind anvelope All Season, concepute pentru a oferi performanțe ridicate și siguranță pe drumuri uscate și umede, precum și în condiții de iarnă ușoară. Acestea sunt ideale pentru conducătorii auto care doresc performanțe sportive în orice condiții meteo. Anvelopele Bridgestone Potenza RE980AS utilizează un profil de bandă de rulare asimetric, cu blocuri masive pe margini pentru a îmbunătăți aderența și manevrabilitatea în viraje, precum și șanțuri late și adânci în centrul benzii de rulare pentru a ajuta la evacuarea apei și a zăpezii topite, îmbunătățind astfel aderența și siguranța pe drumurile umede și în condiții de iarnă ușoară. Aceste anvelope utilizează tehnologia NanoPro-Tech, care oferă o performanță superioară a anvelopei și o durabilitate crescută, datorită structurii moleculare avansate a compusului de cauciuc. De asemenea, aceste anvelope oferă un nivel ridicat de confort de rulare și zgomot redus. Anvelopele Bridgestone Potenza RE980AS sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni pentru a se potrivi cu o varietate de autoturisme și SUV-uri. Ele sunt echipate cu tehnologia "Bridgestone Ultimate Network of Intelligent Tire Technology" (B.U.N.T.), care oferă informații importante despre performanța anvelopei și durata de viață, pentru a ajuta șoferii să ia decizii mai informate în timpul condusului. În concluzie, anvelopele Bridgestone Potenza RE980AS sunt o alegere excelentă pentru șoferii care doresc performanțe ridicate și siguranță în orice condiții meteo, dar și un nivel ridicat de confort de rulare și durabilitate.

 

Vă invităm să închiriați o mașină din flota biroului de închirieri auto PHP Rent a Car din incinta aeroportului Avram Iancu din Cluj Napoca.

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752.012.012
office@phprentacar.ro