Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Ce obiective turistice să vizitezi primăvara aceasta

2018-03-21 14:16:07 Autor: Php Rent a Car

Inchiriaza o masina de la Php Rent a Car si viziteaza locurile de mai jos.

Pentru că afară temperaturile încep să fie mai blânde și chiar prietenoase cu noi, de ce să nu profităm de timp frumos și să mergem într-o scurtă vacanță de primăvară? Există mai multe opțiuni care te vor ajuta să te revigorezi, să admiri frumusețea verdelui crud și să simți aerul proaspăt de primăvară. Îți prezentăm mai jos obiective turistice care merită a fi vizitate primăvara aceasta. 


Rezervația Naturală Dumbrava Vadului
La aproximativ 60 de km de Brașov se găsește rezervația naturală Dumbrava Vadului care mai este cunoscută și sub numele de Poiana Narciselor. Acest colțișor de rai abundă de narcise pe o suprafață de aproximativ 400 de hectare și este înconjurată de o arie de păduri de stejari și poiene. Dumbrava Vadului este considerată cea mai mare rezervație din Europa, de aceea este o rezervație protejată, iar culesul narciselor este interzis prin lege. 
De asemenea, în fiecare an, în luna mai, de ziua sfinților împărați Constantin și Elena se desfășoară „Festivalul Narciselor”. Aici turiștii au parte de un adevărat spectacol folcloric cu invitați speciali într-o atmosferă de poveste.
Iar dacă doriți să profitați din plin de această excursie, puteți vizita și alte obiective turistice aflate în vecinătatea acestei rezervații. 


Viscri 
Viscri a devenit o adevărată atracție turistică atât pentru turiștii din România, cât și pentru cei din străinătate. Această localitate a început să fie promovată și apreciată după ce Prințul Charles al Marii Britanii a vizitat de mai multe ori acest obiectiv turistic.
Viscri, este o localitate unde s-a păstrat farmecul satelor săsești de altădată, departe de agitația și civilizația urbană. Pe micile ulițe domnește liniștea și  pacea, iar casele, bisericile vechi te ajută să faci o călătorie în timp cu sute de ani în urmă. 
În această localitate încă se păstrează cu sfințenie tradițiile sașilor de odinioară.  Iar dacă vrei să-ți amintești de gustul  pâinii proaspăt scoase din cuptor așa cum făceau și bunicile noastre cândva, atunci nu ezita să treci și pe la brutăria din sat. În plus, poți să duci acasă cadouri unice precum ciorapi de lână, pălării sau papucei „made in Viscri” confecționate de femeile din sat. 

Cetatea Făgărașului
Cetatea Făgărașului este o fortăreață medievală care poate fi vizitată în orice anotimp, nu doar primăvara. Această destinație merită să fie în lista ta de călătorii, mai ales că se află chiar în centrul municipiului Făgăraș, județul Brașov și care are în vecinătate o multitudine de obiective turistice absolut fermecătoare. Cetatea Făgărașului adăpostește și un muzeu cu multe obiecte vechi care prezintă istoria localității. Se spune că Cetatea Făgărașului a fost ocupată de Mihai Viteazul care, la rândul său, i-a dăruit-o soției sale și unde, ulterior, au locuit împreună cu copiii. 
Așadar, dacă încă nu ți-ai făcut planuri de vacanță primăvara aceasta, ne vom bucura să te inspiri din acest articol și să vizitezi fascinantele obiective împreună cu cei dragi. Iar noi îți punem la dispoziție confortul, siguranța și calitatea mașinilor închiriate de la noi!

Mai stai pe gânduri?