Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Ce fel de informatii avem nevoie atunci cand inchiriem o masina

2018-10-23 11:43:46 Autor: Php Rent a Car

Cand inchiriem o masina fie in interes de serviciu, pentru concediu sau cu alte scopuri cu totii ne dorim ca inchirierea sa decurga in cele mai bune conditii. Din nefericire, defectarile fac parte din utilizarea unei masini, si chiar o masina bine intretinuta  se poate defecta in mod neasteptat. Mai jos este o lista cu ceea ce trebuie sa aveti in vedere la inchirierea unei masini.

Asigurare
Una din taxele cele mai folosite este asigurarea full casco in caz de accident.

Furtul masinii
Daca masina a fost furata, clientul trebuie sa predea cheile si documentele autoturismului precum si dovada furtului emisa de politie.

Accidente
In cazul in care masina este accidentata, clientul are obligatia sa anunte cat mai rapid firma de rent a car si sa procure acesteia procesul verbal constatator.

Defectiuni tehnice ale masinii
In cazul in care intampinati defectiunui tehnice cu masina rezervata este indicat sa ne informati cat mai repede. Daca defectiunea este majora atunci masina defectata va fi schimbata cu o alta masina.

Solicitati cat mai multe informatii
Cand rezervati o masina este indicat sa solicitati cat mai multe informatii referitoare la: asistenta rutiera in caz de accident, ce se intampla atunci cand intarziati sa returnati autovehiculul, ce se intampla atunci cand nu ati returnat masina cu cantitatea de benzina cu care masina a fost inchriata, numarul de kilometrii care poate fi facut, taxe extra care pot aparea sau inchirierea in afara tarii.