Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Audi a lansat pe piata noul SUV Q7 2019 facelift

2020-02-03 10:59:13 Autor: Php Rent a Car
Audi a lansat pe piata noul SUV Q7 2019 facelift

 

     Modelul Q7 lansat de Audi în anul 2019 reprezintă un facelift pentru a doua generație și anume Typ 4M care a fost lansată pentru prima dată în anul 2015. Audi a decis că a sosit momentul unei schimbări și a adus toate tehnologiile de ultimă oră de pe limuzina Audi A8 și de pe SUV-ul Q8 la modelul Audi Q7. Acum modelul Q7 respectă și noul standard WLTP de determinare cât mai realistă a consumului de combustibil și a emisiilor de dioxid de carbon. Planurile de viitor ale PHP Rent a Car Cluj Napoca includ achiziția acestui model dar în prezent clienții care doresc să închirieze SUV-ul Q7, au la dispoziție modelul din prima generație cu facelift.

     În mod obișnuit un facelift reprezintă schimbări minore în ceea ce privește design-ul unei mașini. Aceasta ar putea primi faruri redesenate cu tehnologii noi sau jante de aliaj cu un design diferit dar rezultatul final va fi de obicei o mașină care nu arată foarte diferit în comparație cu precedenta. O strategie similară a fost folosită și la acest facelift pentru suv-ul Q7 model 2019 iar PHP Rent a Car vă prezintă o parte din acestea: grila față a fost redesenată, au fost montate faruri de ultimă generație, o bandă cromată este montată de-a lungul haionului similar cu noul modelul A6 rezultând un model suficient de diferit de cel precedent astfel încât să nu fie confundat cu acesta. Farurile LED sunt standard pe toate modele facelift Q7 în timp ce farurile mai exotice HD Matrix LED și Laser sunt oferite ca dotări opționale.

     În interiorul cabinei, Audi a operat shimbări ample la noul Q7. Arhitectura interioară a modelului precedent a fost complet shimbată la varianta facelift astfel încât noul Q7 a împrumutat elementele de design interior și tehnologii de la surorile A6, A7 și Q8. Dintre aceste tehnologii care și-au facut aparația pe modelul Q7 facelift, PHP Rent a Car vă amintește de cea mai nouă generație de Cockpit Virtual Audi și de sistemul de navigație și infotainment MMI Plus (interfața multimedia) cu două ecrane tactile de dimensiuni mari. Cockpit-ul Virtual Audi este un ecran în bord care înlocuiește cadranele analogice convenționale. În funcție de model și specificații, ecranul poate fi de două mărimi 10.25 inch sau 12.3 inch și Audi dorește să le monteze standard pe toate modelele. Cockpit-ul virtual este un sistem configurabil care îi permite șoferului să personalizeze ecranul astfel încât acesta să-i afișeze informațiile pe care le dorește.

     Noul Q7 facelift aduce modificări și sub caroserie. Acum și modelul de bază este echipat standard cu suspensia adaptivă pe aer care în funcție de setările de condus se ajustează cu până la 90 de milimetri. Acum, versiunile facelift Black Edition și Vorsprung ale Q7 sunt dotate cu suspensii sport care aduc caroseria mașinii cu 15 milimetri mai aproape de șosea. Modelele din versiunea Vorsprung primesc de asemenea direcție pentru roțile din spate.

     Audi a pregătit o gamă variată de motoare diesel și pe benzină pentru Q7. Clienții suv-ului Q7 pot alege dintr-un număr de șase motoare diesel de 3 litri și 4 litri. Motoarele TDI de 3 litri V6 sunt disponibile pe modelele 3.0 TDI ultra, 45 TDI, 3.0 TDI, 50 TDI și e-tron și au puteri cuprinse între 218 cai putere cu un cuplu de 500 nm și 387 de cai putere cu un cuplu de 700 nm. Modelul Q7 din flota PHP Rent a Car este echipat cu motorul diesel de 3 litri și 237 de cai putere. Audi oferă și un motor diesel V8 de 4 litri orientat spre performanță pe varianta SQ7 care dezvoltă 429 de cai putere și un cuplu de 900 nm, acest motor fiind capabil să catapulteze suv-ul la viteza de 100 de km/h în doar 4.8 secunde și la viteza maximă de 250 de km/h. În ceea ce privește motoarele pe benzină, clienții pot alege două motoare de 2 litri și patru motoare de 3 litri a căror putere începe de la 252 de cai putere cu un cuplu de 370 nm și 456 cai putere cu un cuplu de 700 nm și se găsesc pe următoarele modele: 2.0 TFSI, 2.0 TFSI PHEV, 3.0 TFSI, 55 TFSI cu sistem PHEV și 60 TFSI cu sistem PHEV (Plug-in Hybrid Electric Vehicle).

     Audi Q7 este o mașină care poate acomoda șapte pasageri cu cinci scaune mari și două scaune mici. Cu sacunele mici din spate rabatabile, spațiul pentru bagaje este de 865 de litri dar dacă se rabatează și scaunele din mijloc se obțin peste 2000 de litri ceea ce înseamnă că suv-ul Q7 este foarte încăpător. Chiar și cele două sacune din spate sunt suficient de mari pentru a acomoda persoane adulte cu înălțimea de 1.80 metri iar accesul la acestea este facilitat de faptul că scaunele din mijloc glisează în față prin acționare electrică. Dacă doriți să închiriați o mașină în Cluj Napoca în scop de afaceri sau pentru a călători cu familia prin frumoasa Romanie, PHP Rent a Car vă sugerează să alegeți Audi Q7, un suv încăpător, confortabil și cel mai important un suv care oferă siguranță.


     Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752012012
office@phprentacar.ro