Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Actualizare Coronavirus (COVID-19)

2020-03-19 13:55:21 Autor: Php Rent a Car
Actualizare Coronavirus (COVID-19)

Actualizare Coronavirus (COVID-19) de la PHP Rent A Car

Cu știri continue despre coronavirus (COVID-19), dorim să împărtășim pașii pe care îi facem pentru protejarea tuturor clienților și angajaților.


Monitorizarea

Urmărim cu atenție situația non-stop și aplicam îndrumările din partea Organizației Mondiale a Sănătății și a altor autorități sanitare.

 

Curățarea vehiculelor

Întotdeauna am luat în serios curățenia locațiilor și a vehiculelor noastre și știm că acest lucru este mai important acum ca niciodată. Implementăm măsuri suplimentare de curățare și dezinfectare a locațiilor și vehiculelor noastre, în conformitate cu recomandările autorităților de sănătate. Aceasta include curățarea de rutină cu un dezinfectant recomandat de toate suprafețele atinse frecvent la locațiile noastre, cum ar fi blaturile, mânerele ușilor, chioșcurile, stațiile de lucru și băile. Avem, de asemenea, un proces de formare foarte formal, care instruiește toți angajații despre curățarea corespunzătoare a vehiculelor. De o atenție deosebită, procedurile noastre necesită o curățare și ștergere completă a interiorului cu un dezinfectant recomandat. Aceasta include tabloul de bord, panoul de instrumente, coloana de direcție, roata, panoul accesoriu, consolă centrală, suporturi pentru pahare, compartimente, scaune, între consolă și scaune, între gambele și scaunele, buzunarele ușilor și ușilor, printre alte zone. Consolidăm frecvent importanța acestui proces cu membrii echipei noastre.


Flexibilitate călătoriilor

În timp ce așteptăm cu nerăbdare să vă servim în continuare în acest timp, recunoaștem că unele planuri de călătorie se pot schimba. Pentru a vă oferi flexibilitate pentru aceste modificări, am extins politica noastră de anulare existentă fără taxe pentru a include clienții care au închirieri preplătite rezervate direct prin intermediul nostru. Clienții care au rezervat o închiriere prin intermediul unei terțe părți sunt încurajați să contacteze direct partea respectivă pentru a afla politica lor.


Angajați

Sanatatea angajaților este prioritară. Îi încurajăm pe membrii echipei să urmeze cele mai bune practici ale autorității medicale, cum ar fi spălarea frecventă a mâinilor și le cerem să rămână acasă dacă se simt rău.


Vă mulțumim că ați ales PHP Rent a Car. Acum, mai mult ca oricând, ni se amintește de importanța de a ne servi clienții. Așteptăm cu nerăbdare să ne vedem în curând.