Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Acestea sunt cele mai luxoase masini de pe piata in anul 2023

2023-05-09 13:24:58 Autor: Php Rent a Car
Acestea sunt cele mai luxoase masini de pe piata in anul 2023

Mașinile de lux, cum ar fi Rolls-Royce, Bentley sau Mercedes-Maybach, sunt achiziționate de un segment exclusivist al societății iar biroul PHP de închirieri auto aeroport Cluj Napoca vă informează că acest segment este format din persoane foarte bogate și influente, aceste mașini fiind considerate un simbol al statutului social ridicat și al reușitei profesionale, oferind un nivel de confort, lux și performanță incomparabil. Mulți clienți care achiziționează aceste mașini de lux o fac pentru a-și etala bogăția și pentru a-și crește reputația socială, deoarece acestea sunt văzute ca un semn de prestigiu și de succes. Totuși, mulți clienți cumpără aceste mașini pentru confortul, siguranța și performanța oferite, în special pentru că au nevoie de o mașină care să ofere o experiență de conducere uluitoare și să le permită să ajungă la destinații în stil și confort. Indiferent de motivul pentru care sunt achiziționate, mașinile de lux sunt proiectate și construite cu cele mai înalte standarde de calitate, oferind performanță, confort și lux inegalabil. De aceea, aceste mașini sunt apreciate nu numai pentru designul lor elegant și sofisticat, ci și pentru inovația și tehnologia de ultimă generație, care le fac cele mai avansate și rafinate mașini de pe piață.


Rolls-Royce Phantom este cea mai emblematică mașină limuzină de lux din lume și prima opțiune din lista companiei PHP Rent a Car Airport Cluj Napoca, cu un preț de aproximativ 600.000 de euro. Interiorul unui Rolls-Royce Phantom este unul dintre cele mai luxoase și impresionante din lume, creând o experiență de conducere uluitoare. În momentul în care deschideți ușa, veți fi întâmpinat de o iluminare ambientală subtilă și de un miros plăcut și proaspăt. Scaunele sunt acoperite cu piele fină, care poate fi personalizată după preferințele dvs., și pot fi ajustate electric în multiple moduri pentru a oferi confort maxim. Aceste scaune sunt dotate cu funcții complexe de masaj pentru a oferi o experiență de conducere relaxantă. De asemenea funcțiile de încălzire și ventilație a scaunelor sunt dotări standard.

Panoul de bord este conceput cu atenție la detalii, cu materiale premium cum ar fi lemnul de nuc și aluminiul de înaltă calitate, și este dotat cu un sistem audio premium, sistem de navigare GPS și cu un afișaj digital cu tehnologie LED. Pentru a crea o experiență de lux completă, Rolls-Royce oferă și o gamă largă de opțiuni de personalizare, inclusiv tapițerie din piele exotice, iluminare personalizată și chiar o băutură răcoritoare în spatele scaunelor din față. Rolls-Royce Phantom este echipat cu un motor V12 twin-turbo de 6.75 litri care produce 563 de cai putere și un cuplu maxim de 900 Nm. Motorul este cuplat la o transmisie automată cu opt trepte, care asigură schimbări de trepte netede și rapide. Acest motor puternic permite mașinii să accelereze de la 0 la 100 km/h în aproximativ 5.3 secunde, iar viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Rolls-Royce Phantom este, de asemenea, dotat cu o suspensie pneumatică activă și o direcție asistată electronic, care asigură o conducere lină și confortabilă.

În ceea ce privește sistemul sonor, Rolls-Royce Phantom este echipat cu un sistem audio premium, dezvoltat de producătorul britanic de echipamente audio Bespoke Audio. Acest sistem audio oferă o experiență auditivă deosebită, cu sunet clar și puternic, care umple cabina cu sunete cristaline. În plus, sistemul este proiectat pentru a reduce la minimum zgomotul și vibrațiile din exterior, permițând pasagerilor să se bucure de muzică și de conversație într-un mediu liniștit și relaxant. Sistemul audio Bespoke Audio este personalizabil în funcție de preferințele clienților, inclusiv opțiuni de reglare a sunetului, de înaltă fidelitate și de integrare a tehnologiei Bluetooth și a serviciilor de streaming de muzică. Așadar, interiorul unui Rolls-Royce Phantom este cu adevărat unic, oferind confort, lux și personalizare la cele mai înalte standarde, precum și un sistem audio premium dezvoltat de Bespoke Audio, pentru o experiență auditivă deosebită.

Mercedes-Maybach S680  este o versiune lungă și luxoasă a modelului S-Class de la Mercedes-Benz, cu un preț de aproximativ 200.000 de euro. Mercedes-Maybach S680 Pullman este una dintre cele mai luxoase limuzine din lume pe care agenția PHP de închirieri auto Cluj aeroport Avram Iancu o recomandă cu multă căldură, oferind o experiență de călătorie exclusivistă și confortabilă pentru pasagerii săi. La interior, Mercedes-Maybach S680 oferă o cabină spațioasă și luxoasă, cu o lungime totală de peste 6 metri. Pasagerii pot beneficia de scaune individuale din spate, care sunt complet ajustabile și oferă funcții de încălzire, ventilare și masaj. În plus, scaunele pot fi acoperite cu piele fină, care poate fi personalizată în funcție de preferințele clienților.

În partea din spate a cabinei se află și o divizie între șofer și pasageri, care oferă intimitate și izolare fonică. Pasagerii pot utiliza și o masă retractabilă, cu finisaje din lemn și cu încălzire, precum și un sistem de infotainment cu ecran de 18.5 inch. Un alt element de lux al Mercedes-Maybach S680 este tavanul panoramic din sticlă, care oferă o vedere impresionantă și lumină naturală în cabină. De asemenea, limuzina dispune și de un sistem de sunet premium Burmester, care oferă sunet cristalin și puternic, precum și de un sistem de climatizare cu patru zone, care asigură o temperatură confortabilă în cabină.

Mercedes-Maybach S680 este echipat cu un motor V12 twin-turbo de 6.0 litri, capabil să producă 621 cai putere și un cuplu maxim de 1000 Nm. Acest motor puternic este cuplat la o transmisie automată cu 7 trepte, care permite mașinii să accelereze de la 0 la 100 km/h în aproximativ 6.5 secunde. Viteza maximă este limitată electronic la 250 km/h. Mercedes-Maybach S680 este, de asemenea, dotat cu o suspensie pneumatică activă și o direcție asistată electronic, care asigură o conducere lină și confortabilă. Suspensia este dotată cu funcția denumită Magic Body Control, care poate detecta denivelările de pe drum și se poate auto ajusta dinamic pentru a oferi o experiență de călătorie cât mai lină și confortabilă. În concluzie, Mercedes-Maybach S680 oferă un nivel maxim de confort, lux și performanță pentru pasagerii săi, oferind o experiență de călătorie excepțională.

Bentley Flying Spur este una dintre cele mai luxoase mașini de lux de pe piață, oferind o experiență de călătorie extraordinară și exclusivistă pentru pasagerii săi. La interior, Bentley Flying Spur oferă o cabină luxoasă și spațioasă, cu o gamă largă de finisaje și opțiuni personalizabile, care pot fi adaptate la preferințele și gusturile fiecărui client. Scaunele pasagerilor sunt din piele fină și pot fi complet reglabile, cu funcții de încălzire, ventilare și masaj.

Bentley Flying Spur dispune și de un sistem de divertisment la bord, care include două ecrane tactile, de 10.2 inch, montate pe tetierele scaunelor din față, și un sistem audio premium Naim, care oferă sunet de înaltă calitate, cu până la 19 difuzoare. Un alt element de lux al Bentley Flying Spur este tavanul panoramic din sticlă, care oferă o vedere impresionantă și luminozitate naturală în cabină. De asemenea, limuzina este echipată cu un sistem de climatizare cu patru zone, care asigură o temperatură confortabilă în toată cabina, indiferent de condițiile externe. Bentley Flying Spur oferă, de asemenea, o gamă largă de opțiuni de personalizare pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților, precum finisaje din lemn deosebit, piele și tapițerie personalizate sau sisteme de iluminare ambientală.

Bentley Flying Spur oferă o gamă de motoare puternice și rafinate. Cele mai recente modele sunt echipate cu un motor V8 twin-turbo de 4.0 litri, care produce 542 de cai putere și un cuplu maxim de 770 Nm. Acest motor este cuplat la o transmisie automată cu opt trepte, care permite mașinii să accelereze de la 0 la 100 km/h în aproximativ 4.1 secunde. Aceasta este cea mai rapidă mașină de lux din lista biroului de închirieri auto aeroport PHP Rent a Car din Cluj Napoca, viteza maximă fiind de aproximativ 318 km/h. Totuși, modelele mai vechi ale Bentley Flying Spur sunt echipate cu un motor W12 twin-turbo de 6.0 litri, capabil să producă 626 cai putere și un cuplu maxim de 900 Nm. Acest motor este cuplat la o transmisie automată cu opt trepte, care permite mașinii să accelereze de la 0 la 100 km/h în aproximativ 3.8 secunde. Viteza maximă este de aproximativ 333 km/h.

Costul unui Bentley Flying Spur variază în funcție de modelul ales și de opțiunile de personalizare. Prețurile de pornire pentru modelele standard încep de la aproximativ 200.000 euro, iar prețul poate ajunge până la 350.000 euro pentru modelele de top, cu opțiuni personalizate. În concluzie, Bentley Flying Spur este una dintre cele mai luxoase mașini de pe piață, oferind o experiență de călătorie confortabilă și exclusivistă, cu o gamă largă de opțiuni personalizabile pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților.

Ultima mașină de lux din lista companiei PHP de închirieri auto aeroport Avram Iancu din Cluj Napoca se numește Rolls-Royce Ghost care oferă un nivel ridicat de lux și confort pentru pasagerii săi. Interiorul este finisat cu cele mai bune materiale, cum ar fi piele fină, lemn prețios și crom lucios, iar cusăturile sunt realizate manual. Scaunele pasagerilor sunt confortabile și reglabile electric, iar sistemul de climatizare poate fi personalizat pentru fiecare pasager. Mașina este, de asemenea, echipată cu o varietate de tehnologii de ultimă generație, cum ar fi un sistem audio de înaltă calitate, ecrane tactile pentru sistemul de infotainment și un sistem avansat de asistență pentru șofer.

În plus, Rolls-Royce Ghost oferă o experiență de condus liniștită și lină, datorită suspensiei pneumatice active și a direcției asistate electronic. Motorul V12 twin-turbo oferă o putere impresionantă și o performanță remarcabilă, dar rămâne tăcut și liniștit în timpul deplasării. Toate aceste caracteristici fac din Rolls-Royce Ghost o mașină de lux atractivă pentru cei care apreciază confortul, rafinamentul și calitatea superioară a construcției. Prețul de pornire pentru Rolls-Royce Ghost variază în funcție de țară și de configurația mașinii. În Statele Unite ale Americii, prețul de pornire pentru Rolls-Royce Ghost este de aproximativ 332.000 dolari americani. În Regatul Unit, prețul de pornire pentru modelul de bază este de aproximativ 232.000 lire sterline.

 

Vă invităm să închiriați o mașină din flota biroului de închirieri auto PHP Rent a Car din incinta aeroportului Avram Iancu din Cluj Napoca.

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752.012.012
office@phprentacar.ro