Rezervări telefonice NON STOP: +4 0752 012 012

Acesta este noul BMW X7 Facelift 2023

2023-03-11 10:49:37 Autor: Php Rent a Car
Acesta este noul BMW X7 Facelift 2023


Noul BMW X7 Facelift este o versiune actualizată a celebrului SUV de lux al producătorului bavarez iar biroul de închirieri auto aeroport Cluj Napoca PHP vă anunță că această versiune a fost dezvăluită în anul 2022 și vine cu o serie de îmbunătățiri atât la nivelul designului, cât și al tehnologiei și al performanțelor. BMW X7 este unul dintre cele mai mari și mai luxoase SUV-uri produse de BMW, oferind o combinație impresionantă între putere, confort și eleganță. Noul BMW X7 Facelift continuă să îmbunătățească aceste caracteristici, adăugând noi dotări, un design actualizat și performanțe îmbunătățite.

În ceea ce privește aspectul exterior, BMW X7 G07 facelift a primit o serie de modificări, în special la nivelul grilei frontale. Aceasta a fost redesenată și acum are o dimensiune mai mare, fiind integrată într-un bloc optic care se întinde pe întreaga lățime a mașinii. În plus, blocurile optice au fost și ele modificate, oferind o imagine mai modernă și agresivă. În ceea ce privește partea din spate, schimbările sunt mai subtile și includ un difuzor redesenat și blocuri optice modificate. De asemenea, există și unele noi culori disponibile pentru caroserie. Există, însă, oameni care susțin că designul noii X7 G07 facelift este prea îndrăzneț și poate fi considerat prea agresiv pentru gusturile lor. În timp ce alții sunt entuziasmați de schimbările aduse, considerând că mașina arată mai modernă și mai sofisticată.

BMW X7 Facelift 2023 este un SUV mare și confortabil, proiectat pentru a oferi spațiu generos pentru pasageri și bagaje. Mașina are șapte locuri standard, cu două locuri confortabile în față, trei locuri pe al doilea rând de scaune și două locuri pe al treilea rând de scaune. Cu toate acestea, există și o opțiune de a opta pentru o configurație cu șase locuri, cu două locuri individuale pe cel de al doilea rând de scaune, oferind un confort sporit pentru pasagerii din spate. BMW X7 este o mașină cu 7 scaune adevărate, chiar și pe ultimele două scaune din spate doi adulți for sta confortabil. Scaunele din noul BMW X7 sunt confortabile și bine conturate, oferind suport adecvat pentru spate și coapse. În funcție de nivelul de echipare, acestea pot avea încălzire, ventilație și funcții de masaj, ceea ce le face foarte confortabile pentru călătorii lungi. În plus, la scaunele de pe al doilea rând pot fi ajustate înclinarea, iar pasagerii din spate pot controla sistemul de climatizare.

Spațiul interior este generos, oferind suficient spațiu pentru cap și picioare, în special pentru pasagerii din rândul din mijloc de scaune. În plus, BMW X7 Facelift oferă un spațiu de încărcare mare, cu un volum de 326 litri cu toate cele trei rânduri de scaune ridicate și până la 2.120 litri cu scaunele rabatate. Pentru a oferi un nivel ridicat de confort și lux, BMW X7 Facelift vine echipat cu o serie de dotări, inclusiv un sistem de climatizare automată cu patru zone, o plafonieră panoramică, o plasă pentru bagaje, un sistem audio premium și o varietate de opțiuni de iluminare ambientală. Aceste dotări îmbunătățesc confortul și confortul pasagerilor și fac călătoriile în noul BMW X7 Facelift să fie o experiență memorabilă.

Noul BMW X7 Facelift din anul 2023 vine echipat cu un sistem de infotainment actualizat, care aduce o serie de noutăți și îmbunătățiri pe care compania de închirieri mașini PHP Rent a Car Airport Cluj Napoca vi le descrie în rândurile de mai jos:

     • Ecrane mai mari: Sistemul de infotainment al noului BMW X7 Facelift vine cu un ecran tactil central mai mare și curbat, de 14,9 inch, ceea ce îmbunătățește vizibilitatea și    interacțiunea cu funcțiile mașinii iar în spatele volanului se află un ecran de calitate de 12 inch.
     • Interfață îmbunătățită: Interfața sistemului de infotainment a fost redesenată pentru a oferi o navigare mai ușoară și intuitivă. Meniurile sunt organizate în mod clar, iar utilizatorii pot personaliza pagina de pornire a sistemului cu funcțiile preferate.
     • BMW Operating System 8: Noul BMW X7 Facelift vine cu noul sistem de operare BMW 8.0 iDrive, care oferă o experiență de utilizare mai rapidă și mai fluidă. Sistemul de operare este echipat cu o serie de funcții inteligente, precum controlul vocal sau gestual, care îmbunătățesc interacțiunea cu sistemul.
     • Integrare Apple CarPlay și Android Auto: Sistemul de infotainment al noului BMW X7 Facelift vine cu integrare Apple CarPlay și Android Auto, permițând utilizatorilor să acceseze aplicațiile preferate de pe smartphone-ul lor direct de pe ecranul mașinii.
     • Sistem audio premium: Mașina vine cu un sistem audio premium de 16 difuzoare, dezvoltat de Harman Kardon, care oferă o experiență sonoră de calitate superioară.
     • Actualizări over-the-air (OTA): BMW X7 Facelift poate primi actualizări software over-the-air (OTA), permițând îmbunătățirea sistemului de operare și a funcțiilor mașinii fără a necesita o vizită la dealer.

Toate aceste caracteristici noi și îmbunătățite fac ca sistemul de infotainment al noului BMW X7 Facelift să fie unul dintre cele mai avansate de pe piață, oferind o experiență de utilizare plăcută și ușoară

BMW X7 Facelift vine echipat cu o suspensie adaptivă cu control activ anti-ruliu al caroseriei și cu direcție integrală activă. Această direcție integrală activă poate fi disponibilă ca opțiune, în funcție de pachetul de echipare și de opțiunile alese. Sistemul de suspensie adaptivă cu control activ anti-ruliu al caroseriei utilizează o combinație de senzori și algoritmi pentru a ajusta continuu amortizoarele și pentru a reduce înclinarea caroseriei. Aceasta îmbunătățește stabilitatea și manevrabilitatea mașinii în timpul virajelor și face ca experiența de conducere să fie mai lină și mai confortabilă în orice condiții de drum. Direcția integrală activă este o caracteristică avansată de direcție care ajustează unghiul roților din spate în funcție de viteza mașinii. În timp ce la viteze mai mici, roțile din spate se întorc în direcția opusă roților din față, pentru a reduce raza de întoarcere și a face manevrele mai ușoare. Pe măsură ce viteza crește, roțile din spate se întorc în aceeași direcție cu roțile din față, pentru a îmbunătăți stabilitatea la viteze mai mari. Această combinație de suspensie adaptivă și direcție integrală activă face ca BMW X7 Facelift să fie o mașină care oferă o experiență de conducere precisă, sportivă și confortabilă în același timp, atât pentru șofer cât și pentru pasageri.

BMW X7 Facelift vine echipat cu jante standard din aliaj ușor de 21 de inch, care sunt disponibile în două finisaje - argintiu și negru lucios. Aceste jante sunt prevăzute cu anvelope performante de dimensiuni 275/45 R21. Cu toate acestea, agenția de închirieri auto aeroport PHP Rent a Car din Cluj Napoca vă amintește că producătorul bavarez oferă și opțiuni suplimentare de jante, atât din aliaj ușor, cât și din aliaj de magneziu forjat iar opțiunile de jante pot varia în dimensiune de la 20 de inch până la 22 de inch și pot fi disponibile în mai multe finisaje, cum ar fi argintiu, negru mat, negru lucios și crom. Opțiunile de jante pot fi selectate ca parte a unui pachet de echipamente sau pot fi achiziționate separat, permițând proprietarilor să personalizeze aspectul exterior al mașinii în funcție de gusturile personale și de necesitățile lor.

Noul BMW X7 Facelift este disponibil cu o gamă de motoare puternice și eficiente din punct de vedere al consumului de carburant. În Europa, gama de motorizări include trei opțiuni de motorizări pe benzină și trei opțiuni de motorizări pe motorină, toate îndeplinind normele de emisii Euro 6d-ISC-FCM.

Opțiunile de motorizare pe benzină includ un motor cu șase cilindri în linie de 3.0 litri care produce 340 CP și 450 Nm de cuplu maxim, un motor V8 de 4.4 litri care produce 530 CP și 750 Nm de cuplu maxim și un motor V8 de 4.4 litri care produce 612 CP și 850 Nm de cuplu maxim.

Opțiunile de motorizare diesel includ un motor cu șase cilindri în linie de 3.0 litri care produce 286 CP și 650 Nm de cuplu maxim, un motor cu șase cilindri în linie de 3.0 litri care produce 340 CP și 700 Nm de cuplu maxim și un motor cu șase cilindri în linie de 3.0 litri care produce 400 CP și 760 Nm de cuplu maxim.

Consumul de carburant variază în funcție de opțiunea de motorizare și de stilul de conducere. În mod obișnuit, opțiunile de motorizare pe benzină au consumuri mai ridicate decât cele diesel. De exemplu, motorul diesel cu șase cilindri în linie de 3.0 litri este cel mai eficient din gama X7 Facelift, consumul combinat declarat este de 7.5 l/100 km, în timp ce cel mai puternic motor V8 benzina cu 4.4 litri are un consum combinat declarat de 12.5 l/100 km dar biroul de închirieri auto aeroport PHP din Cluj Napoca vă amintește că aceste valori sunt obținute în condiții de testare standardizate și că valoarea reală de consum poate varia în funcție de mai mulți factori, cum ar fi stilul de conducere, condițiile de trafic și opțiunile de echipare.

Această mașină se adresează în special clienților care caută o mașină mare și confortabilă, cu o putere impresionantă și dotată cu cele mai noi tehnologii. Fiind un SUV de lux, BMW X7 G07 Facelift 2023 este destinat celor care apreciază luxul, eleganța și performanța și care caută o mașină care să ofere un nivel ridicat de confort și satisfacție în timpul condusului și nu numai.

 


Vă invităm să închiriați o mașină din flota biroului de închirieri auto PHP Rent a Car din incinta aeroportului Avram Iancu din Cluj Napoca.

Pentru rezervări NON-STOP vă rugăm să ne contactați:

0752.012.012
office@phprentacar.ro